• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Najlepše želje pokrenule inicijativu "Podrška punim srcem" kako bi podržale mlade talente

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kampanja traje do 19. marta

  • 0
Najlepše želje Foto: Promo

Da li se sećate koliko vam je hrabrosti bilo potrebno kada ste odlučili da napravite važan korak u životu? A da li ste imali podršku vama bliskih ljudi? Onda znate koliko je to važno i da nije svejedno kada ste sami u svemu tome, bez oslonca iza vas.

Verovatno i ne razmišljate o tome, ali možda vaša deca ili vama bliski mladi ljudi mogu sutra da budu sledeći Nikola Tesla ili Marija Kiri i da se nađu u udžbenicima. Ovog razmišljanja je i brend "Najlepše želje" koji stvarno želi najlepše želje punim srcem mladim osobama, pre svega onima u sferi umetnosti, nauke i inovacija. Zato je pokrenuta inicijativa pod sloganom "Podrška punim srcem", a brend je novčanom donacijom podržao rad Fondacije 1%, koja već pet godina pomaže mladim talentima.

Ulaganje u mlade talente nije izgubljeno vreme i trud, već može biti prvi korak ka građenju zajednice koja u budućnosti nastaviti da čini isto. Ako vi danas prepoznate i pomognete nekom mladom čoveku da ostvari svoje snove, istovremeno i da on pokaže svetu talenat kojim raspolaže, sutra će i taj neko učiniti dobro delo i pomoći sledećem "dragulju".

One osobe koje su osvešćene u praćenju društvenih tema, lako mogu pomoći onima kojima je pomoć u ostvarivanju želja potrebno. Veliki broj influensera i glumica se priključilo ovoj inicijativi, osim toga i Anđela Jovanović koja poručuje da je znanje najmoćniji alat koji može promeniti svet i da to što rade, rade punim srcem.

Ako volite priče sa srećnim krajem, onda dileme nema. Podržite mlade talente na putu ka svom cilju. Neka im najlepše želje postanu stvarnost i punim srcem pošaljite podršku mladim ljudima.

(Ona.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Telegraf Nauka u poseti Centru za promociju nauke

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Lifestyle