• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Šta način na koji jedete sendvič govori o vama: Viralna debata o tome kako se pravilno jede sendvič

M. M.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Tiktokeri se raspravljaju o tome kako je ispravno jesti sendvič

  • 0
Sendvič Printskrin: TikTok/soogia1

Način na koji jedete sendvič, navodno, može da otkrije mnogo o vašoj ličnosti. Naime, fotografija koja je izazvala žestoku debatu na TikTok-u, prikazuje "načet" sendvič i postavlja pitanje: "Gde će da bude vaš sledeći zalogaj?" Jednom rečju - situacija je izazvala mnogo polemike da li postoji "pravi" ili "pogrešan" način da se pojede sendvič.

I dok bi razumni ljudi mogli da kažu da ne postoji tačan ili pogrešan odgovor, jer na kraju krajeva, cilj je da se pojede ceo sendvič – drugi tvrde da vaš izbor gde ćete sledeće zagristi mnogo govori o tome ko ste vi kao osoba.

Debatantni su se, tako, podelili u tri tabora: oni koji grizu prvo koru dok je ne pojedu; oni koji "napadaju" najukusniji srednji deo sendviča, gde je fil; i oni koji vole da grickaju sa strane prema sredini.

Slika, na kojoj su različite opcije zalogaja zgodno označene kao A, B i C, postala je centralna tačka nedavnog videa koji je kreirao Adam Best i koji je podelio na sajtu Food Porn.

- Pre nego što razgovaramo o izboru između B i C, svi možemo da se složimo da je A pogrešan odgovor. Nijedno razumno ljudsko biće ne naiđe na ovaj scenario jedenja sendviča i izabere opciju "A" - započeo je polemiku Best, a potom izjavio da je "tačan odgovor C" jer "pomaže u ravnomernoj distribuciji fila".

@soogia1 Please tell me there are no “B”s here. We have to plan, people!!! #sammich #sandwichstrategy #noonesayB #greenscreen ♬ There's No Way - Lauv

Korisnici društvenih medija, međutim, oglasili su se sa veoma "čvrstim mišljenjem" o tome šta je tačan odgovor, a neki su otišli toliko daleko da su optužili druge koji bi odmah zagrizli sredinu - potpuno ludi.

- Svako ko ide na "B" je legitimno psiho - napisao je jedan korisnik "TikToka", a drugi se našalio: - Ako nije tvoj sendvič, onda je "B". Ako je tvoj onda "C".

Komentari su se nizali.

- Idem na "C"! Ne zato što to želim, već zbog toga će "B" da bude ukusniji posle - dodao je jedan, dok je neko sugerisao "mali zalogaj "B" sa brzim prelaskom na "C" - Prvo skinem "A" i "C", a onda bih ostavio "B" za poslednji zalogaj. Kraj priče.

No neko ima i ozbiljniji razlog zašto bi izabrao prvo zalogaj "B".

- "C"! Volim malo korice na kraju - rekao je jedan, a drugi je dao čak i jedan racionalan razlog: - Ako imate bradu "C" za kraj je jedini način! Ja stalno moram da razmišljam o tim stvarima.

Gde bi ste vi sledeće zagrizli? 

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Recept za tost sendvič koji možete nositi i u džepu: Hlebče za džepče

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Lifestyle