• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ubrzajte i olakšajte svakodnevne kućne poslove

B. M.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Od čuvanja svežih namirnica do održavanja higijene doma, kućni aparati su ključni za udoban život i efikasno rešavanje svakodnevnih obaveza

  • 0
Gorenje Foto: Promo

Bez obzira na to da li je u pitanju frižider koji čuva namirnice, mašina za pranje posuđa koja olakšava čišćenje, ugradna rerna za pripremu obroka ili usisivač za održavanje čistog poda, ovi uređaji su nezamenjivi. Pružajući praktična rešenja za sve naše potrebe, olakšavaju svakodnevne obaveze i unapređuju funkcionalnost domova. Zbog toga je odabir najkvalitetnijih uređaja od presudnog značaja kako bi se osigurao dugotrajan i pouzdan rad ovih aparata.

Odabir pravog frižidera je izuzetno važan, posebno tokom toplijeg dela godine, jer visoke temperature utiču na brže propadanje hrane. Gorenje NoFrost frižider nudi efikasno hlađenje i sprečava nakupljanje vlage i neprijatnih mirisa. Ovaj uređaj omogućava intenzivno hlađenje i održavanje svežine hrane, dok inverter kompresori pružaju tih rad i manju potrošnju energije. FastFreeze funkcija Gorenje frižidera omogućava brzo zamrzavanje hrane, a sve funkcije su lako dostupne putem intuitivnog LED displeja.

Gorenje Foto: Promo

Pripremite sveže namirnice iz svog novog NoFrost frižidera za ukusne obroke pomoću Gorenje gradne rerne. Sa mogućnošću podešavanja temperature do 300 stepeni Celzijusa, ova rerna je idealna za pripremu savršene pice, fokače, somuna i drugih specijaliteta. Za mekano testo koristite program ExtraSteam. Zahvaljujući kombinaciji grejača i StepBake funkciji, postižu se najbolji rezultati pečenja. OptiBake rerne nude automatske programe za savršene rezultate bez prethodnog zagrevanja, čineći pripremu obroka jednostavnom i efikasnom.

Nakon ukusnog obroka koji je oduševio sve ukućane, operite posuđe u Gorenje mašini za pranje posuđa, koja će vam pružiti ne samo efikasno čišćenje, već i uštedu energije do 20 odsto. Sa funkcijom za štednju energije, TotalDry opcijom i programom za brzo pranje, ova mašina pruža najbolje rezultate uz minimalan napor.

Dok se posuđe efikasno i brzo pere, imate taman dovoljno vremena da usisate mrvice od ručka. Koristite Gorenje usisivač nove generacije koji nudi efikasnost s priključnom snagom ispod 800 vati uz HighPerformance motor, i pruža izuzetan učinak na svim podovima. Ovaj uređaj izdvaja i izdržljivi gumeni branik koji štiti nameštaj i sam aparat. Uz tri dodatna nastavka za čišćenje i točkove s oblogom od gume, zaštita i stabilnost su zagarantovani, dok automatski navoj kabla olakšava odlaganje.

U Gorenje prodajnim prostorima tokom aprila možete pronaći sve ove i brojne druge proizvode za celo domaćinstvo po posebnim cenama povodom 74. rođendana omiljenog Gorenje brenda. Iskoristite sjajnu priliku da osvežite svoj dom i donesete praktičnost u svoj život uz pouzdane kućne uređaje, koji će vam pomoći da kućne obaveze obavite brže i da imate više vremena za uživanje i odmor.

(Ona.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Lifestyle