• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Otkrijte tajnu savršeno svežeg veša: Revolucionarna ExtraHygiene tehnologija

A. V.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Miris sveže opranog veša ima jedinstvenu moć da nas vrati u dragocene trenutke iz prošlosti, pružajući osećaj svežine koji nam donosi spokoj. Taj suptilni, ali prepoznatljivi miris ne samo da evocira uspomene na sunčane i radosne dane, već i uliva osećaj sigurnosti i udobnosti

  • 0
Košulje Foto: Shutterstock

Podsvesno, često miris odeće povezujemo sa nivoom higijene, a pravilna nega i pažljivo održavanje produžavaju vek trajanja naše odeće, čuvajući njen kvalitet i besprekoran izgled. Zato je od suštinskog značaja imati vrhunsku mašinu za pranje veša koja ne samo da čuva kvalitet naših stvari, već i osigurava njihov miris i svežinu.

Predstavljamo vam Gorenje mašine za pranje veša sa inovativnom ExtraHygiene tehnologijom, koja postavlja nove standarde kada je u pitanju nega veša, dok istovremeno vodi računa o životnoj sredini. Gorenje ExtraHygiene program predstavlja značajan iskorak u tehnologiji kućnih aparata, odgovarajući na potrebu za čistoćom, anti-alergijskim rešenjima i dezinfekcijom.

Gorenje mašina za veš Foto: Promo/ Gorenje

Ova funkcija koristi prirodnu moć pare i visoku temperaturu kako bi uklonila najtvrdokornije mrlje i neprijatne mirise, eliminišući potrebu za korišćenjem jakih deterdženata. Na taj način, veš postaje nežno čist, a materijali ostaju netaknuti, bez hemijskih ostataka.

Uklanja do 99,9 odsto bakterija sa odeće

ExtraHygiene tehnologija uklanja do 99,9% bakterija i gljivica sa odeće, što dodatno doprinosi osećaju sigurnosti i svežine. Takođe, ova inovacija uklanja naslage mikroba i neprijatne mirise unutar same mašine, osiguravajući da vaš veš uvek miriše sveže.

Gorenje mašina za veš Foto: Promo/ Gorenje

Pored mašina za pranje veša, program ExtraHygiene obuhvata i Gorenje sušilice veša koje poseduju SGS sertifikat za efikasnost, koji dodeljuje istoimena, vodeća svetska organizacija za kontorolisanje, verifikaciju, ispitivanje i sertifikaciju. Sušenjem veša na višim temperaturama, ove sušilice obezbeđuju potpuno dezinfikovanu odeću, spremnu za nošenje.

Gorenje ExtraHygiene tehnologija je više od običnog pranja – to je revolucionarni pristup, kada je u pitanju nega veša, koji kombinuje vrhunsku čistoću sa brigom o zdravlju i životnoj sredini, pružajući vam besprekorno čistu, svežu i mirisnu odeću svaki put.

(Ona.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Lifestyle