• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Po jutru se dan poznaje

A. V.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Da li ste se nekada zapitali kako mali rituali kao što su jutarnja šetnja sa kućnim ljubimcem, vežbanje, ili lepa reč upućena komšiji mogu poboljšati raspoloženje?

  • 0
Dobro jutro Foto: Promo/ Printscreen/Youtube

Znamo da je ponekad teško pronaći motivaciju za svakodnevne aktivnosti, ali kada jutro kao najbitniji deo dana započnemo sitnicama i malim gestovima pažnje, to nam može pomoći da se osećamo bolje i spremnije za sve aktivnosti koje nas čekaju tokom dana.

Jedno obično jutro u marketu pretvorilo se u nezaboravno iskustvo za kupce zahvaljujući kreativnoj ideji. Sve je počelo pozdravom "dobro jutro", da bi zatim uz taktove pesme, koja je osmišljena u cilju nove kampanje Dobro jutro brenda, zaposleni marketa priredili iznenađenje za prisutne u prodavnici. Stihovi pesme "glavu gore, dan te zove", podstakli su potrošače na jednu važnu činjenicu, a to je da svako jutro treba započeti uz pozitivne vibracije i osmeh na licu. Skrivena kamera zabeležila je reakcije, a ovaj simpatični gest dokazao je da je za dobar ostatak dana često dovoljan jedan osmeh, pozitivna energija i zvuk omiljene pesme.

Naredni put kada budete u prolazu, setite se da jedno obično "dobro jutro" može promeniti nečiji dan, a možda baš vi budete ti koji će nekome izmamiti osmeh na lice.

(Ona.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Lifestyle