• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Efikasan trik kako da nadmudrite sebe kada vam nije do čišćenja kuće: Ovako ćete spremiti dom dvostruko brže

M. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Hak kako da raspremite više, sa ograničenim vremenom na raspolaganju

  • 0
čišćenje kuće, stan Foto: Freepik

Čišćenje kuće je često zadatak koji se izbegava jer traje zauvek i ponekad može da bude veoma neprijatan.

Međutim, jedna influenserka sa Tik Toka tvrdi da ima pobedonosni hak kako da se spremanje kuće obavi što brže.

Sijera, koju na mreži pratioci znaju kao @sierra.honeicutt objasnila je da je u poslednje vreme bila toliko lenja da je osmisli mentalnu igricu i uvela "mito", kako bi obavila poslove u svom domu. Inače bi, kako kaže, pala u previše iskušenju da ostavi stvari onakve kakve su.

Sijera tvrdi, kako prenosi "Mirror" da je bila nemotivisana, što je i ilustrovala u videu u kome se izležava pod ćebetom na sofi, zbog čega je morala da nađe način da natera sebe da obavi "jednosatno čišćenje".

@sierra.honeycutt Been so lazy lately so had to bring out the bribes and mind games 😂 you can find all my favorite cleaning products + items from this video in my amazon under “ cleaning motivation “ 🥰 #cleaningmotivation #cleaninghack #cleaningmusthave #cleaninggadget #cleaningschedule #speedclean #timedclean #cleaningmotivation2024 ♬ original sound - sierra | mom hacks + habits

Priznala je da kada upadne u takvo stanje, okrene se ka tajmeru koji podešava na 10 ili 20 minuta, ili pak ceo sat, a potom se i "podmiti" da bi ostala motivisana da završi svoje čišćenje u roku.

- Danas se podmićujem kupanjem i dobrim filmom nakon što deca odu na spavanje - podelila je ona, rekavši da je to njena moždana igrica i način da nagradi sebe za učešće u čišćenju. Ujedno, to je motiviše da zavšri posao dva puta brže.

Na snimku može da se vidi kako čisti igračke sa poda sa kojima su se njena deca igrala i pomera jastuke na sofi. Zatim je očistila kupatilo kako bi kasnije mogla da "unovči" svoju nagradu.

U komentarima je pohvaljena što je ljudima dala motivaciju da čiste.

- Gledam tiktokove o čišenju dok ne dobijem motivaciju za spremanje... Tvoj video je uspeo, hvala - rekao je jedan njen pratilac a drugi dodao: - Moj mito je naručivanje hrane!

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Čišćenje wc šolje nikad nije bilo lakše: Napravite moćno sredstvo od samo 4 sastojka

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Lifestyle