• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kako "prevariti" um da brže sređujete dom: Trik jedne mame oborio internet

E. O.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nekada je jednostavno "takav dan" kad nam se ne sređuje, ali ovaj trik može pomoći

  • 0
čišćenje kuće, stan Foto: Freepik

Obično vikende namenjujemo sređivanju doma, jer tada imamo dva dana da sredimo ono što preko nedelje nismo stigli od svakodnevnih obaveza. No, vreme ne staje kada dođe vikend i obično nam proleti barem jedan dan u usisavanju, brisanju, prepakivanju, a o sređivanju ormara da ne govorim.

I tako dođu ta dugo čekana dva slobodna dana, soba čeka da se sredi, krpe i kućne hemije dozivaju naše ime, a nas - mrzi. To se dešava, jednostavno ne možemo uvek biti spremni da i naše mini odmore provodimo aktivno. Ali, kada je to zadesilo jednu mamu, ona se dosetila kako da prevari svoj um i počesti u rekordnom roku svoj dom.

Naime, snimak koji je podelila na društvenim mrežama na hiljade ljudi je sačuvalo. Video počinje sa njom kako leži na kauču i čita knjigu, a onda ustaje, navija štopericu na sat vremena i počinje sa sređivanjem. 

@sierra.honeycutt Been so lazy lately so had to bring out the bribes and mind games 😂 you can find all my favorite cleaning products + items from this video in my amazon under “ cleaning motivation “ 🥰 #cleaningmotivation #cleaninghack #cleaningmusthave #cleaninggadget #cleaningschedule #speedclean #timedclean #cleaningmotivation2024 ♬ original sound - sierra | mom hacks + habits

Ovo nekako "tera" naš um da radi brže i ne gubimo fokus i vreme na neke nebitne stvari. Ovaj metod možete primeniti bilo da vam treba 10, 20 ili 60 minuta. 

"Zaista radi!", glasi jedan od mnogo sličnih komentara ispod njenog viralnog snimka.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Čišćenje nara bez nereda

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Lifestyle