Seckanje luka nekome je čista rutina, nekome pak i muka koju mora proći do ukusno spremljenog ručka. Međutim, pravi saveti mogu olakšati stvar, pa čak od vas učiniti i pravog majstora u kuhinji.
Na taj način ćete lepše spremati musake, soseve, meso u saftu...
Ukoliko glavicu očišćenog luka pravilno zasečete po dužini, sa svih strana, lako ćete doći do ujednačenih, sitnih komada, uz koje je svako jelo lepše.
Na "Instagram" strani "Lifehacktipsyt" dostupan je upravo takav video.
Važna napomena: za svako seckanje poželjno je da imate dobro naoštren nož, da ne muči namirnicu koju seckate, već da oštro prolazi kroz nju, osavljajuči jasne ivice isečenih komada. I naravno, da pažljivo postupate sa njim i čuvate prste.
(Ona.rs)
Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).
Video: Branko Babić, kralj obrva, organizovao svinjokolj u svom selu
Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.