• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Maglov: Danima sam razmišljao o čemu je reč! Četiri poznata influensera razotkrili misteriju sa Trga republike

B. M.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Beograd je bio preplavljen intrigom i radoznalošću kada se početkom nedelje na Trgu republike pojavila velika, crvena, misteriozna kutija. Ova neobična pojava privukla je pažnju prolaznika, koji su danima pokušavali da otkriju njenu svrhu i sadržaj

  • 0
Palzma Foto: Warp studio

Došao je trenutak kada je misterija konačno i neočekivano rešena uz pomoć popularne influenserske ekipe koju čine Milan Maglov, Veselin Zvekić, Marta Lović i Jana Dačović. Zbog velike znatiželje, okupili su se ispred crvene kutije kako bi spojili QR kodove koje su prethodno dobili na poklon. U trenutku kada su spojili svoje unikatne delove, skenirali su kod koji ih je odveo na posebnu stranicu, dočekalo ih je iznenađenje koje su mnogi nestrpljivo čekali - otkrili su da postoji nova Plazma aplikacija!

ZAŠTO JE PLAZMA PROGRAM LOJALNOSTI JEDINSTVEN?

Omiljeni brend koji već decenijama donosi radost na stolove širom Srbije, sada nagrađuje svoje najlojalnije potrošače na sasvim novi način. Plazma program lojalnosti je osmišljen kako bi svim korisnicima doneo vredne nagrade i ulepšao predstojeće letnje dane, a mehanizam je prost – Grickaj, broji i osvoji! Korisnici će imati priliku da sakupljaju bodove skeniranjem računa prilikom kupovine selektovanih Plazma proizvoda, a zatim da te bodove zamene za neku od 100.000 fantastičnih nagrada.

Palzma Foto: Warp studio

Danima sam razmišljao šta se krije iza misteriozne kutije i QR kodova koje smo dobili. Kada smo se konačno okupili na Trgu i spojili kodove, uzbuđenje je bilo na vrhuncu. Nismo mogli da verujemo da smo otkrili prvu aplikaciju koja nagrađuje našu ljubav prema Plazmi! Jedva čekam da je koristim, skupljam bodove i uživam u svim letnjim poklonima koje je brend pripremio za nas, a pozivam i druge da se pridruže i uživaju u letu uz Plazmu!“ priča Milan Maglov.

Njegovo oduševljenje dele i ostali članovi poznate influenserske ekipe koji su uzbuđeno delili detalje o novoj aplikaciji sa svojim pratiocima na društvenim mrežama, što možete videti OVDE.

PLAZMA LETO PUNO POKLONA MOŽE DA POČNE!

Sada kada je tajna otkrivena, ne propustite priliku da budete deo ovog jedinstvenog programa. Preuzmite aplikaciju Plazma program lojalnosti, skenirajte račune i započnite put ka osvajanju sjajnih nagrada. Budite srećni dobitnici i osvojite neki od 100.000 poklona, među kojima se upravo nalazi crvena Plazma kutija iznenađenja!

Palzma Foto: Warp studio

KAKO DA UČESTVUJETE?

U programu učestvuju Plazma 75g, Plazma 150g, Plazma 300g, Plazma 450g, Plazma 600g, Plazma Posna 150g, Plazma Posna 300g, Plazma Mlevena 300g, Plazma Mlevena 500g, Plazma Mlevena 800g, Plazma Posna Mlevena 300g. Sakupljajte bodove koje kasnije možete da zamenite za raznovrsne poklone, poput Plazma kofera, udobnog Plazma dušeka, ranca,

TAG-a za naplatnu rampu, elegantnog nesesera, fudbalske lopte, jedne od četiri Plazma kutije iznenađenja, majica i još mnogo toga!

Uživajte u Plazma Letu punom poklona. Sve što treba da uradite je da grickate i brojite kako biste osvojili brojne nagrade!

(Ona.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Lifestyle