• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Nije samo zbog sjajnog mirisa, ovako opran veš je i higijenski čist

A. V.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Zamislite da otvorite vrata svoje mašine i udahnete savršen, osvežavajući miris sveže opranog veša. Taj jedinstveni budi one lepe uspomene i osećaj udobnosti. Ali, da li ste znali da miris svežine podsvesno povezujemo i sa nivoom higijene?

  • 0
Gorenje Masine za pranje vesa Foto: Promo/ Gorenje

Nije slučajnost što nas mirišljav veš čini srećnijima. Taj miris nam signalizira da su bakterije, alergeni, baš kao i neprijatni mirisi uspešno uklonjeni, što nam daje osećaj sigurnosti i zadovoljstva.

Svakodnevni život u kojem pranje veša nije samo obaveza, već i jedna prava, zabavna, ali i dobra za prirodnu sredinu, aktivnost, ne zvuči tako loše, zar ne? Gorenje ExtraHygiene funkcija za veš mašine i sušilice nudi upravo to, inovaciju koja ne samo da podiže standarde higijene, već i brine o životnoj sredini.

Gorenje Masine za pranje vesa Foto: Promo/ Gorenje

ExtraHygiene podiže standard higijene tako što se delotvorno bori protiv tvrdokornih mrlja i neprijatnih mirisa. Ovaj program koristi snagu pare i visoke temperature kako bi uklonio do 99,9 odsto bakterija sa vaše odeće. Nema više brige o nečistoćama - vaš veš će biti sjajno čist i mirisan. I što je najbolje, na ovaj način ćete da smanjite upotrebu agresivnih deterdženata, što je sjajna vest za našu planetu!

Gorenje Masine za pranje vesa Foto: Promo/ Gorenje

Pravilno pranje veša je posebno važno za osobe sa osetljivom kožom i malu decu. Međutim, ovde nije reč samo o trenutnoj čistoći - pravilna nega produžava vek trajanja vaše odeće. Čuvanjem boje i teksture, vaša omiljena odeća može ostati kao nova i nakon brojnih pranja. Zamislite omiljenu košulju ili haljinu koji izgledaju sjajno i posle godina nošenja - to je moguće uz pravu tehnologiju pranja. Ili recimo, vaš omiljeni dres koji ne skidate tokom trajanja UEFA EURO 2024 UEFA EURO 2024™., čiji je Gorenje ponosni sponzor. Bez obzira na to koliko ga puta oprali, njegova boja će ostati ista, a vi ćete se osećati sveže i čisto dok navijate za svoj omiljeni tim.

Gorenje Masine za pranje vesa Foto: Promo/ Gorenje

ExtraHygiene program poseduje SGS certifikat za efikasnost, koji garantuje da vaša odeća neće biti samo suva, već i temeljno dezinfikovana, besprekorno čista i mirisna i spremna da vas prati kroz sve izazove dana. Pored toga, učiniće vaš život jednostavnijim i doneće osećaj osveženja i udobnosti u vaš dom.

Zaboravite na brige oko veša i prepustite se uživanju, jer vaša odeća zaslužuje samo najbolje! Posetite Gorenje sajt ili najbliži Hisense / Gorenje Studio i nabavite uređaj koji će vam olakšati svakodnevicu, bez obzira na to koliko je vaš dan bio ispunjen obavezama.

(Ona.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Probali smo venčanicu sa Temu-a za 2.700 dinara: Možemo li izgledati skupo, ako "prođemo" jeftino?

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Lifestyle