• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

TRANSFORMIŠITE KUHINJU: Ne bacajte hranu više, sačuvajte je bolje!

A. V.

Vreme čitanja: oko 2 min.

  • 0
Gorenje G800 Samostojeći frižider sa zamrzivačem Foto: Promo/ Gorenje

Kada je u pitanju smanjenje bacanja hrane i uopšte otpada u kuhinji svaka sitnica se računa. Rešavanje ovih sve važnijih problema zahteva efikasnije čuvanje i održavanje hrane duže svežom.

Možda niste razmišljali o tome, ali upravo frižider može biti vaš najjači saveznik u ovoj nameri. Gorenje frižider nije samo moderan aparat, već je i moćan alat za očuvanje svežine namirnica i smanjenje količine bačene hrane. Kako - kombinacijom inovativnih tehnologija i praktičnih rešenja, frižider omogućava da vaša kuhinja postane mesto gde se hrana troši, a ne baca.

Gorenje G800 Samostojeći frižider sa zamrzivačem Foto: Promo/ Gorenje

Da biste hranu trošili bez potrebe za njenim bacanjem, pre svega zaboravite na hranu koja se kvari zbog neadekvatnog skladištenja ili nepravilne temperature. Vrhunskim sistemom hlađenja, ovaj uređaj održava optimalne uslove za čuvanje namirnica, produžavajući njihov vek trajanja. To znači manje bačene hrane i više uštede za vas. Kada vaša hrana ostane duže sveža, nema potrebe da bacate one polupotrošene namirnice koje niste stigli da iskoristite na vreme.

Zamislite da više ne morate da brinete o zaleđenim i zalepljenim paketićima u zamrzivaču. Sa sistemom koji sprečava nakupljanje leda i mraza, vaša hrana će biti uredno složena i lako dostupna, bez gubljenja vremena na odvajanje. A kada je sve organizovano, lakše je pratiti šta imate u frižideru i isplanirati obroke na vreme, čime smanjujete potencijalno bacanje hrane.

Gorenje G800 Samostojeći frižider sa zamrzivačem Foto: Promo/ Gorenje

I naravno, tu je neizostavna ConvertActive funkcija. U trenucima kada vam je potrebno više prostora za hlađenje - bilo da ste pripremili hranu za veliki porodični ručak ili samo želite da se osvežite pićem tokom vrelog letnjeg dana - jednim dodirom možete pretvoriti zamrzivač u dodatni frižider.

Uz sve to, pametna aplikacija Connect Life na vašem mobilnom telefonu omogućava vam da pratite i kontrolišete vaš frižider gde god da ste. Želite da proverite temperaturu ili da dobijete obaveštenje o statusu namirnica? Nema problema - sve je u aplikaciji, a vi možete mirno nastaviti sa svojim dnevnim aktivnostima, znajući da je sve u najboljem redu.

Gorenje G800 Samostojeći frižider sa zamrzivačem Foto: Promo/ Gorenje

Tu su takođe IonAir i MultiFlow 360° sistem, koji generišu savršene uslove unutar frižidera, zadržavajući svežinu hrane i odstranjujući neugodne mirise. Vaša kuhinja će uvek mirisati sveže, a namirnice će biti kao da ste ih upravo kupili.

Upotrebom ovog uređaja ćete istovremeno postići smanjenje otpada, uštedu vremena i novca, savršenu organizaciju i kontrolu koji će uneti novu energiju u vaš dom. Vaša kuhinja može biti i moderna i održiva, a ovaj frižider će vam pomoći da to i ostvarite.

Posetite Gorenje vebsajt ili najbliži Hisense / Gorenje Studio i neka vaša svakodnevica bude lakša, vaša kuhinja efikasnija, a vaša budućnost zelenija uz pametne odluke koje će vam ovaj frižider omogućiti.

(Ona.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: "Pustite dete da plače, to je važno za razvoj": Jelena za Ona.rs o važnosti roditeljskog autoriteta

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Lifestyle