• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Domaći organski jogurt i kiselo mleko stigli u MAXI supermarkete

A. V.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Vodeći se obećanjem da pruži najbolje od prirode, Nature’s Promise brend trgovinskog lanca Delez proširio je asortiman BIO linije, nudeći još širi izbor organskih proizvoda proverenog kvaliteta

  • 0
Natures Promise BIO Foto: Promo

Tako, svi koji tragaju za zdravijim izborima u ishrani sada mogu uživati u organskom jogurtu i kiselom mleku koji na rafove odabranih Maxi, Mega Maxi i Shop&Go prodavnica dolaze sa netaknutih prostranstva Peštera i Golije.

Kako bi zdravije izbore u ishrani učinila dostupnijim kupcima širom zemlje, Delez Srbija neprestano radi na unapređenju receptura i širenju zdravijeg asortimana, sa posebnim fokusom na domaću proizvodnju. Tako su na police ovog trgovinskog lanca stigli sertifikovani organski jogurt i kiselo mleko koji su u potpunosti domaćeg porekla.

-Kako bi obezbedili da do naših kupaca stižu zdraviji proizvodi najvišeg kvaliteta, u saradnji sa lokalnim dobavljačima osiguravamo potpunu sledljivost hrane u svim fazama proizvodnje. Kontrola se vrši od farme do trpeze pa su tako organski jogurt i kiselo mleko dobijeni od sto odsto domaćeg, punomasnog organskog mleka krava sa slobodne ispaše. Uzgajane na području Parka prirode Golija i Pešterske visoravni, one se hrane isključivo organskom travom i stočnom hranom iz organske proizvodnje. Takođe, potpuna sledljivost u organskoj proizvodnji podrazumeva i da samo zemljište na kojem raste trava nije tretirano hemikalijama, što obezbeđuje najviši kvalitet sirovog mleka od kojih su dobijeni ovi domaći mlečni proizvodi - objašnjava Nemanja Nenić, direktor kvaliteta trgovinskog lanca Delez.

Organskim jogurtom i kiselim mlekom obogaćena je ponuda Nature’s Promise BIO, jedna od četiri linije ovog brenda koja nudi bogatu paletu organskih, visoko-kvalitetnih proizvoda bez veštačkih boja, aroma, zaslađivača i pojačivača ukusa.

Na osnovu izbora potrošača, Nature’s Promise BIO osvojio je i nagradu "Izabrani proizvod godine – Privatne robne marke 2024", što potvrđuje poverenje koje kupci u Srbiji imaju u ovaj brend kao njihov prvi izbor za kvalitetne i zdravije, organske proizvode.

(Ona.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: "Pustite dete da plače, to je važno za razvoj": Jelena za Ona.rs o važnosti roditeljskog autoriteta

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Lifestyle