• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

OTKRIVAMO: Kako inovativne rerne i ploče mogu promeniti vašu kuhinju

A. V.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Na ovogodišnjem IFA sajmu u Berlinu, kompanija Gorenje je pokazala da kuvanje može biti i jednostavno i zabavno! U centru pažnje su bile njihove nove G800 i Pizza rerna G600, koje su odmah privukle gurmane

  • 0
Gorenje Foto: Promo/ Gorenje

Ovi uređaji, osim što izgledaju moderno i elegantno, donose napredne funkcije koje su oduševile sve prisutne.

Možete li zamisliti rernu koja ne samo da peče do savršenstva, već vam pomaže da postignete vrhunske rezultate bez previše truda Gorenje G800 donosi upravo to – s kapacitetom od impresivnih 77 litara, u nju staje sve, od male torte do porodičnog pečenja. Ali prava magija je u naprednim funkcijama poput SteamAssist Pro, koja dodaje savršenu količinu pare za onaj najlepši hrskavi hleb ili picu. Ova rerna je stvorena da svaki put oduševi, bilo da ste amater ili pravi majstor u kuhinji.

Gorenje rerna Foto: Promo/ Gorenje

A tu je i dobro poznata AirFry funkcija koja je pravi hit! Ako sanjate o hrskavim prženim krompirićima bez griže savesti, ova rerna vam to omogućava – bez dodatne masnoće. Zdraviji obroci nikada nisu bili jednostavniji! A kada je kuvanje gotovo, tu je funkcija Pyrolytic čišćenja koje sve preuzima na sebe. Rerna se čisti na visokim temperaturama, ostavljajući za sobom samo malo pepela, koji vi jednostavno obrišete krpom. Bez muke, bez napora – baš kako treba!

Ako ste ljubitelj pice, Pica rerna G600 je san snova. Sa specijalnom funkcijom za picu, rerna se zagreva do 350°C i peče savršeno hrskava testa za svega tri i po minuta! Posetioci na sajmu su uživali u svakom zalogaju, a miris sveže pečene pice je mamio prolaznike na štandu. Niko nije mogao da odoli!

Gorenje je takođe predstavio svoje pametne indukcione ploče, G600 i G800, koje podižu kuvanje na potpuno novi nivo. Ono što ih izdvaja je BridgeZone funkcija, koja vam omogućava povezivanje zona za veće šerpe i tiganje, čineći pripremu obroka jednostavnijom i efikasnijom. A tu je i elegantna Hood-in-Hob ploča koja automatski uklanja paru i neprijatne mirise dok kuvate. Idealna za manje kuhinje, štedi prostor, a pritom daje moderan i sofisticiran izgled vašem kuhinjskom prostoru.

Gorenje Foto: Promo/ NIK JARH

Na IFA sajmu, Gorenje je pokazao kako vrhunska tehnologija može da transformiše svakodnevno kuvanje u pravo uživanje. Bilo da pripremate picu za društvo ili eksperimentišete sa zdravim jelima bez dodatnih masti, Gorenje rerne i indukcione ploče dizajnirane su da olakšaju svaki korak. A uz njihov elegantan dizajn, vaša kuhinja će zablistati u potpuno novom svetlu.

Gorenje Foto: Promo/ Ziga Intihar

Posetite Gorenje vebsajt ili najbliži Hisense / Gorenje Studio i otkrijte kako Gorenje aparati mogu unaprediti vašu kuhinju. Isprobajte inovativna rešenja i podignite svoje kulinarske veštine na potpuno novi nivo!

(Ona.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: "Kazablanka" Verice Rakočević: Da li je poslednja kolekcija i oproštajna?

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Lifestyle