• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pranje sudova nikad nije bilo brže i efikasnije uz Fairy Max Power u obrnutoj boci

A. V.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Fairy, vodeći brend kompanije Procter & Gamble, uveo je potpuno novi način pranja sudova, sa svojim inovativnim dizajnom obrnute boce koji donosi Fairy Max Power

  • 0
Fairy Max Power Foto: Promo/ Fairy

Zahvaljujući ovom revolucionarnom rešenju, korišćenje deterdženta je sada lakša, brža i praktičnija nego ikad ranije.

Ono što Fairy Max Power deterdžent čini posebnim, jeste i to što nema rasipanja proizvoda – zahvaljujući inovativnom, obrnutom dizajnu, tečnost ne ostaje na zidovima boce, već je gravitacija povlači prema dole, što omogućava da se iskoristi i poslednji mililitar proizvoda. Na ovaj način, Fairy Max Power se uvek može upotrebiti u potpunosti, bez upotrebe komplikovanih trikova ili dodavanja vode u bocu kako biste iskoristili deterdžent do kraja.

Klasični poklopci, curenje i nered u kuhinji takođe postaju deo prošlosti – Fairy Max Power poseduje zaštitni mehanizam koji sprečava curenje deterdženta, što znači da nema neprijatnih iznenađenja dok perete sudove. Deterdžent se takođe dozira izuzetno jednostavno – blagim pritiskom boce oslobađa se moćna kapljica uz koju ćete se brzo i lako izboriti sa prljavim sudovima.

Osim praktičnog dizajna, Fairy Max Power obezbeđuje izuzetnu efikasnost u uklanjanju tvrdokornih masnoća. Drugim rečima, više nema potrebe za dugotrajnim natapanjem sudova – Fairy lako prodire kroz naslage masti, i na taj način olakšava svakodnevne obaveze u kuhinji.

Fairy Max Power donosi jednostavnost, efikasnost i praktičnost u pranje sudova, i čini ovu svakodnevnu aktivnost bržom i lakšom nego ikada ranije.

Za ostale P&G vesti, posetite www.pg.com/news.

(Ona.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Probali smo venčanicu sa Temu-a za 2.700 dinara: Možemo li izgledati skupo, ako "prođemo" jeftino?

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Lifestyle