Gordon Remzi otkriva jedno jelo koje nikada ne bi trebalo da naručite u restoranu
Kada odemo u restoran, na ručak ili večeru, često se potrudimo da to sve ide "redno", od predjela do poslastice. Neretko se na našem stolu nađe i supa, kao uvertira za ono glavno jelo koje sledi, međutim, prema rečima slavnog kuvara Gordona Remzija, ovo je svima velika greška.
Naime, on kaže da bi u restoranu trebalo da preskočimo deo sa supom. Najbolje je da prvo pitate šta je bila jučerašnja supa, odnosno na ovaj način možete da procenite da li će vam i danas poslužiti ono što im je juče bilo na jelovniku, piše "Town and country mag".
- Uvek pitajte koja supa se juče služila pre nego odlučite da naručite supu za danas. Moglo bi da se ispostavi da je to supa meseca - rekao je Gordon Remzi, vlasnik čak sedam Mišelinoh zvezdica.
Neočekivani savet koji bi valjalo usvojiti.
(Ona.rs)
Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).
Video: "Udajte se za kuvara, ljubav prođe, ali glad nikad": Porodica Simić pobedila na Kolubarskom kotliću
Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.