• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Helen Miren: Žena koja se ne plaši jarkih boja - ni godina

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pored velikih uloga vladarki, ova proslavljena glumica je i kraljica svakog crvenog tepiha.

  • 0
Helen Mirren Miren Foto: Barry King / Alamy / Alamy / Profimedia

Glumica Helen Miren (76) svojom otmenom pojavom i harizmatičnošću na sebi svojstven način oboji svaku ulogu. Nije ni čudo da je ova dama, kojoj je princ Čarls 5. decembra 2003. godine i dodelio titulu dame, često dobijala uloge kraljica - Šarlota u filmu "Ludost kralja Džordža", Elizabeta I Tjudor u seriji "Elizabeta I", Elizabeta II u filmu "Kraljica", u kome je nagrađena i Oskarom.

Pored velikih uloga vladarki, ova proslavljena glumica je i kraljica svakog crvenog tepiha.

Helen svakom svojom pojavom šalje poruku koliko se lepo oseća u svojoj koži i koliko žena i u osmoj deceniji može da ima osmeh devojčice. Njene prefinjenost, smelost i nepretencioznost dolaze prvenstveno iz stava, a potom i stila.

Toalete intenzivnih boja i maštovitih, ali uvek ženstvenih modela obeleže svaku svečanost na kojoj se Helen Miren pojavi.

Od nežnoroze haljine u kojoj je pozirala na SAG Awards 2022 do kraljevske zelenoplave kombinacije koju je odabrala 2019. godine za premijeru HBO serije "Katarina Velika", Helen pokazuje dominantan stil, što modni, što životni, ali uvek - pun boja.

Svaki podatak iz njenog života budi veliku pažnju, pa tako i onaj iz biografije da ne veruje u Boga, ali da još od detinjstva veruje u bića kao što su vile i vilenjaci. Javno je iznela i svoje opredeljenje da nema dece jer, kako kaže, u njoj ne postoji nimalo materinskog instinkta.

Možda je zbog iskrenosti publika i voli, a njene uloge, pojava i lično zadovoljstvo koje emituje definitivno ulivaju poverenje ljubiteljima filmske umetnosti već decenijama.

Video: U šestoj deceniji, a svima padaju vilice za njima: Nikad ne biste pogodili njihove stvarne godine

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota