• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Sva Rijanina trudnička izdanja: Kako pevačica modno inspiriše buduće mame

Vreme čitanja: oko 2 min.

Pevačica svakim novim pojavljivanjem izaziva lavinu komentara

  • 0
Rijana

Foto: Profimedia/Backgrid UK/Butei de Verona / BACKGRID

Izgleda da trudnički dani posebno inspirišu čuvenu pevačicu Rijanu. Ona trudničku modu podiže na potpuno nov nivo i iz dana u dan izaziva lavine komentara, ali i daje modne predloge budućim mamama.

Pevačica i dalje nosi najautentičnije komade visoke mode, a svako njeno novo pojavljivanje propraćenije je nego ikada. Od kada je fotografijama u roze bundici i golog stomaka objavila trudnoću sa ASAP Rokijem, američke medije posebno interesuje gde će se sledeći put pojaviti i šta će obući.

Rijana je rekla ne klasičnoj materinskoj odeći, floralnom printu i tunikama, već je nastavila da nosi ono u čemu se oduvek osećala najbolje.

Samo nekoliko nedelja od zvanične objave trudnoće već imamo izbor njenih najboljih trudničkih izdanja.

Nosila je Diorovu crnu prozirnu haljinu od tila na reviji Dior jesen/zima 2022/2023. u okviru Pariske nedelje mode. Uparila je to sa lakovanim crnim čizmama do kolena.

Svoju trudničku siluetu pokazala je na još jednoj reviji. Ponela je kožnu mini-haljinu boje breskve sa bundom odgovarajuće boje. Izgled je upotpunila štiklama do kolena, malom torbicom i mnoštvom slojevitih lančića, dok se njen dečko reper odlučio za komplet od crne kože. Izgled je upotpunila sandalama koje se vezuju do kolena, malom torbom boje mesa i mnoštvom slojevitih lančića.

Na jednoj promociji sopstvenog brenda Rijana je ponovo prošetala istaknuti, goli trudnički stomak u majici sa resama i pantalonama u istom stilu.

Sve što je Rijana radila do sada, radila je na autentičan način, te nismo mogli ni očekivati da će se to menjati u trudnoći. Ona je oduvek bila pionir kada su slobodnije odevne kombinacije u pitanju. Trudnoća joj je samo dala šansu da bude još kreativnija, kako je i sama izjavila za magazin "People".

Objasnila je kako joj je jako zabavno, ali i izazovno da osmišlja kombinacije sada kada je u drugom stanju. Dodala je i da uživa u trudnoći i da nijednog trenutka nije brinula o tome kako će prekriti trudnički stomak.

Video: Rijana prošetala dečka i trudnički stomak: Ovaj detalj oduševio fanove

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota