• 2

Vreme čitanja: oko 2 min.

Kameron Dijaz ne želi više da ispunjava "tipične standarde lepote": Priznala da se skoro nikad ne umiva

Vreme čitanja: oko 2 min.

- Zaista nisam u životnoj fazi kada mislim da svoju energiju ulažem u to - bila je iskrena glumica

  • 2
Kameron Dijaz

Foto: Shutterstock

Glumica Kameron Dijaz (49) godinama je važila za nedodirljivu devojku iz Holivuda. Svojom jedinstvenom energijom oduvek se izdvajala od ostalih koleginica, a to uspeva i sada. Istina, na potpuno drugačiji način.

Dijaz je odlučila da se povuče sa javne scene i više ne prihvata nove uloge, pa šira javnost retko kada ima priliku da je vidi. Ona je nedavno gostovala u podkastu "Rule Breakers", gde je govorila o svom životu i stavovima, pa je tom prilikom podelila i tajne svoje nege.

Ona je istakala da je odustala od težnje da ispunjava "tipične standarde lepote" i da retko razmišlja o spoljašnjem izgledu, naglašavajući da želi da izgleda jednostavno i prirodno.

- Ne radim doslovno ništa. Nikada se ne umivam, recimo. Dva puta mesečno pomislim da bi možda trebalo da namažem nešto na lice. Jednom je dovoljno, zar ne? Da li je to sve što treba da radimo? Zaista nisam u životnoj fazi kada mislim da svoju energiju ulažem u to - bila je iskrena glumica.

Dodala je i da na policama ima "milion proizvoda koji skupljaju prašinu".

Međutim, nije oduvek bilo tako, priznala je Dijaz. Kako je rekla, nekada je i sama bila u zamci i mislila da mora da se prilagodi nametnutim standardima lepote.

- Ja sam zapravo žrtva toga da se žena posmatra i eksploatiše kao objekat. U Holivudu je veoma teško gledati samo u sebe. Stalno se upoređujete sa nekim drugim i posmatrate kroz prizmu tuđe lepote - rekla je ona i dodala da je nekada sedela i do sedam sati dnevno pred ogledalom, što je veoma toksično.

- To je jedna od stvari za kojima uopšte ne žalim. Proteklih osam godina ja sam divlja, divlja životanja, ja sam zver - rekla je glumica.

Ona se umesto na spoljašnji izgled, fokusirala na unutrašnje zdravlje, želeći da ostane jaka i brine o svom telu najbolje što može.

- Jednostavno me nije briga. Poslednja stvar na koju pomislim u toku dana je to kako izgledam - zaključila je Dijaz koja uskoro puni 50. godina.

Video: Ostavila kremu za samopotamnjivanje na licu u toku noći, kad se probudila usledio je šok

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Moda i lepota

Komentari

  • Jasim

    11. mart 2022. | 10:32

    Pametna žena nece plastiku

    Podelite komentar

  • Mili

    11. mart 2022. | 10:28

    Kad izgledaš kao avion,sa nogama od metar i po,lepim licem još lepšim očima,pozitivnom energijom,naravno da te briga kako izgledaš,jer ne može bolje!

    Podelite komentar