• 1

Vreme čitanja: oko 1 min.

Jarkoroze obojiće prolećne kombinacije: 4 stajlinga koja će vam probuditi maštu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Boja koja podseća da je lepo vreme sve bliže i bliže...

  • 1
Moda, roze, pink, kaput, haljina

Foto: Shutterstock

Prolećna i letnja sezona kada je moda u pitanju uveliko je tu. Mnoge modne kuće već su predstavile svoje linije za toplo vreme, a ono što spaja sve brendove je odeća u jarkim bojama.

Boja koja se izdvojila je jarko roza, a dizajneri su se potrudili da naprave prelepe odevne komade koje će moći da nosi svaka žena u gotovo svakoj prilici.

Ukoliko ste u nedoumuci kako ćete poneti ovu boju i izabrati pravu kombinaciju, za vas smo izdvojili četiri stajlinga koja će vas inspirisati. 

1. Neprikosnovena kombinacija boja

Ranije bi ova kombinacija boja bila proglašena vrhuncem neukusa, ali u poslednje vreme je viđamo sve češće. Ako se bira mudro, može biti vrlo efektna. 

2. Kombinezon za svaku priliku

Baš kao i haljine, i modeli kombinezona su različiti - od sportskih do elegantnih. Žene ih obožavaju zbog praktičnosti, jer mogu da budu savršen izbor za više prilika.

3. Dve nijanse roze

Godinama je važilo pravilo da odeća u dve nijanse ne bi trebalo da se kombinuje. Međutim, svetski dizajneri su odlučili da dve nijanse roze kombinuju u svojim kreacijama, a sudeći po fotografijama na društvenim mrežama, žene su ovu odluku pozdravile zanimljivim stajlinzima.

4. Stajling za svaki dan

Ukoliko na roze haljinu dodate pojas ili kaiš, obuću u drugoj jarkoj boji i crnu kožnu jaknu bićete sjajno stilizovani za svaku priliku.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Moda i lepota

Komentari

  • W

    13. mart 2022. | 09:38

    Napratim modu nametnutu,oblacim se kako ja hocu

    Podelite komentar