• 1

Vreme čitanja: oko 1 min.

Imati 90 i energiju koja pleni: Rita Moreno ponovo dokazala da su godine samo broj

Vreme čitanja: oko 1 min.

Rita je 11. decembra napunila 90 godina, a i dalje vrlo rado posećuje mnoge događaje. Šta više, na njima privlači pažnju svih

  • 1
Rita Moreno Foto: Tanjug/AP

Glumica Rita Moreno je 1962. godine ušla u istoriju kao prva Latinoamerikanka koja je osvojila Oskara, a pored njene glume, ostali su zapaženi i njeni besprekorni stajlinzi.

Rita je 11. decembra napunila 90 godina, a i dalje vrlo rado posećuje mnoge događaje. Šta više, na njima privlači pažnju svih. Tako je na crvenom tepihu u Los Anđelesu na dodeli Critics Choice nagrada dokazala da su godine samo broj.

Glumica je na crvenom tepihu zasenila prisutne kada se pojavila u kreaciji dizajnerke Grete Konstantnin. Glamurozna haljina sa volanima u metalik nijansama bež i maslinastozelene bila je pravi izbor za 90-godišnju glumicu.

Rita Moreno Foto: Tanjug/AP

- Ne mogu da se pomerim zbog ove haljine. Ne mogu da podignem ruke. Znam da ne mogu da koristim tu reč. Samo stavite "bip" - rekla je kroz smeh Rita sinoć, jer joj ova toaleta, iako efektna, očito nije bila udobna.

Rita je ceo stajling "začinila" satenskim rukavicama, svetlucavom ogrlicom i tirkiznim minđušama.

Svoju kratku, sedu kosu je razbarušila, a sve je pratila i efektna šminka koja je zaokružila celokupan izgled.

Inače, Rita je bila nominovana za najbolju sporednu ulogu i to u rimejku kultnog ostvarenja "West Side Story", gde je dobila ulogu, ali kao nov karakter - Valentina.

Glumica rođena na farmi u Portoriku, sa majkom krojačicom došla je u Njujork sa samo pet godina. Talenat za ples i energija koju malo ko ima doveli su je do Brodveja, a onda i do svetske slave. I dalje pleni svojim osmehom koji inspiriše mnogo mlađe dame da uživaju u svakom svom danu.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Moda i lepota

Komentari