• 2

Vreme čitanja: oko 1 min.

Stiglo je proleće, a sa njim i mini-suknje: 3 vanvremenska modela koja ćete obožavati

Vreme čitanja: oko 1 min.

Čuveni minići ponovo će zavladati modnom scenom

  • 2
Devojka, moda, telefon, suknja, bluza Foto: Shutterstock

Otkako ih je šezdesetih popularizovala Meri Kvant, mini-suknje kao simbol mladosti i slobode ne izlaze iz mode, a u predstojećoj sezoni biće obavezan odevni komad.

Na revijama poznatih modnih brendova za sezonu proleće/leto 2022. predstavljene su mini-suknje u različitim dezenima, teksturama i bojama, a dizajneri su naglasili da bi svaka žena trebalo da ima bar jednu u svom garderoberu.

Mini-suknje nisu rezervisane za samo za večernje izlaske, već ih uz pravilno kombinovanje sa drugom odećom možete nositi u gotovo svakoj prilici. Dolaze u različitim stilovima i krojevima, a verujemo da ćete u onima koje smo izdvojili pronaći baš onu koja vama odgovara.

1. Kožna suknja

Klasičnog kroja i pristojne dužine, kožna suknja je idealna za poslovni sastanak, ali isto tako i za izlazak s prijateljima. Ovoj kombinaciji možete dodati crveni sako od tvida i na taj način ispratiti sve modne trendove.

2. Teksas je uvek u trendu

Teksas je materijal čija popularnost iz godine u godinu raste, a ovog proleća dominira u skoro svakoj kombinaciji. Osim klasičnih plavih teksas suknjica, proleće/leto 2022. donosi i mnogo belih, crnih i komada u raznim bojama, a krojevi variraju od strukiranih modela, preko A forme, do onih kod kojih je naglasak stavljen na nedovršeni porub.

3. Karo je vanvremenski print

Dizajneri su se za ovu sezonu poigrali i materijalima i krojevima kada je reč o karo dezenima. Karirana suknja u zagasito crvenoj, plavoj, zelenoj ili žutoj boji osvežiće svaki stajling.

Video: Opa, ne može i ne sme kraće! Anastasija prošetala usku mini suknju

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Moda i lepota

Komentari

  • Dragana

    21. mart 2022. | 11:02

    Jedva cekam - ja ni gacice ne nosim leti...

    Podelite komentar