• 2

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kejt Midlton ponovo u haljini srpske dizajnerke

Vreme čitanja: oko 1 min.

Bez obzira na to da li je reč o ležernim ili elegantnim odabirima, vojvotkinja od Kembridža blista u svakoj prilici i, kao i obično, predstavlja svojevrsnu modnu inspiraciju

  • 2
Kejt, Kate Middleton Foto: Profimedia/Stephen Lock/Zuma Press

Kejt Midlton i njen suprug princ Vilijam uveliko su na turneji po Karibima, a vojvotkinja od Kembridža svakodnevno privlači pažnju i očarava svojim odevnim kombinacijama.

Bez obzira na to da li je reč i ležernim ili elegantnim odabirima, vojvotkinja blista u svakoj prilici i, kao i obično, predstavlja svojevrsnu modnu inspiraciju.

Vojvotkinja se tokom ove posete pojavila i u haljini srpske dizajnerke Roksande Ilinčić u prepoznatljivoj žutoj boji. Ovo nije prvi put da Kejt Midlton ponese odevni komad Ilinčićeve.

Podsetimo, pre dve godine, dok su princ Vilijam i Kejt Midlton radili od kuće, vojvotkinja od Kembridža privukla je mnogo pažnje kada se pojavila u jednoj staroj haljini koja je svojevremeno zapalila britansku modnu scenu. Reč je o žutoj haljini midi dužine koja nosi potpis jedne od najcenjenijih dizajnerki u Velikoj Britaniji, takođe naše Roksande Ilinčić.

Danima su modni portali u Engleskoj i širom Evrope pisali o magičnom efektu ovog komada, čak i uprkos tome što je Kejt sedela ispred laptopa i video se samo gornji deo njene odevne kombinacije.

Kejt je Roksandinu haljinu nosila tokom tronedeljne turneje Australijom i Novim Zelandom u aprilu 2014. godine.

Kejt Midlton Kejt Midlton 2014. godine - Foto: Profimedia

Inače, bilo je to prvo službeno putovanje kraljevskog para u inostranstvo sa njihovim najstarijim sinom princom Džordžom, koji je nedavno napunio šest godina.

Video: I vojvotkinje nose nošeno: Kejt Midlton prošetala crvenim tepihom haljinu staru 8 godina

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Moda i lepota

Komentari

  • S

    23. mart 2022. | 14:59

    Pleni, da i to bez vestackih trepavica, obrva, grudi i botoksa. U Srbiji covek vise i ne zna kako izgleda normalna zena.

    Podelite komentar