• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Najakuelniji trendovi kaputa i jakni zimske sezone: Razmislite o ovim drugačijim komadima

Vreme čitanja: oko 1 min.

Odstupanje od klasike

  • 0
Čizme, kaput, rolka, moda Foto: Shutterstock

Sezona kaputa i postavljenih jakni je zvanično u punom jeku, a temperature će tek opadati. Kaputi su elegantniji od perjanih jakni, pa ih dame rado nose, čak iako nisu toliko topli. Trendovi kaputa i jakni za 2022. kreću se od isprobanih i pravih klasičnih kamel boje do kaputa jarkih boja i onih sa printom.

Ovi modeli su viđeni na pistama i već su hit, sudeći po fotografijama influenserki i modnih stručnjaka. U miks su uključene bezvremenske siluete, kao i više trendovskih stilova. U svakom slučaju, postoji nešto što odgovara svakom ukusu i budžetu.

Maksi kaputi

Maksi krojevi su u centru pažnje ove sezobe - trend koji je inače primetan na drugim odevnim komadima. Ovakvi kaputi unapređuju vaš celokupni stajling, čineći ga uzvišenijim i dominantnijim. Sjajno se slažu sa debelim džemperima (većeg su kroja i u ramenima, pa ne izgledate "nagužvano"), odlični su kada nosite mini suknje - pokrivaju vam noge i nije vam hladno, a ujedno izgledaju jako elegantno uz kombinaciju i sa zvonastim farmericama. Uz njih odlično idu maksi tašne, za dobijanje tog "skupog" izgleda.

Moto-jakne

Bilo da se odlučite za "oversized" kožnu moto-jaknu podstavljenu veštačkim krznom ili onu od prevrnute kože koja je postavljena i iznutra, nema sumnje da će vas zagrejati. Sjajne su za nošenje uz kožne pantalone, džins, generalno za nekoga ko neguje "street style" izgled.

Kaput iz "parčića"

Karirane kapute su već pre dve sezone zamenili kaputi koji izledaju kao da su sklopljeni od nekoliko različitih modela. Do sada se to uglavnom odnosilo na kombinaciju različitih boja, a sada je primetno i mešanje printova i desena.

Kaput-šal

Jedan mikro-trend odeće koji žene sa stilom u potpunosti prihvataju ove sezone su kaputi u stilu šalova (delimično zahvaljujući sve većoj popularnosti brenda "Toteme", prema pisanju Who What Wear). Jako su elegantni, ali se preporučuju i uz nošenje "loungewear" odeće.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota