• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zavirite u budućnost domaće modne scene 12. novembra na Dorćol Platz-u

Vreme čitanja: oko 1 min.

Prva nedelja mode u istočnoj Evropi obeležava svoje 50. izdanje, a priliku da svoje radove predstave u okviru revije pod nazivom ORIGINALS imaće i nove nade domaće modne scene - Aleksandar Latinović, Vila Pajkić i Nenad Pavlović

  • 0
Fashion Week Foto: LCF Media

Oni su svojim originalnim dizajnima zavredeli titulu pobednika takmičenja mladih dizajnera organizovanog u okviru prolećnog Fashion Week-a u saradnji sa brendom IQOS i time hrabro uplovili u svet visoke mode.

Šest meseci kasnije, u okviru jubileja prestižne manifestacije, Aleksandar, Vila i Nenad imaće priliku da se predstave beogradskoj publici kroz svoje radove, ovoga puta, inspirisane dizajnom i bojama IQOS ORIGINALS uređaja.

Vedra tirkizna, jarko crvena, upečatljiva srebrna i elegantna teget, boje koje čine srž vizurlnog identiteta IQOS ORIGINALS uređaja, dominiraće i velikom scenom najvećeg fashion događaja u subotu 12. novembra na Dorćol Platz-u.

IQOS je revolucionarni uređaj koji ne sagoreva već zagreva duvan zbog čega predstavlja bolju alternativu nastavku pušenja cigareta. Ipak, važno je naglasiti da IQOS nije bez rizika i da oslobađa nikotin koji izaziva zavisnost.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota