• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Karl Lagerfeld otvorio prvu prodavnicu u Srbiji

Vreme čitanja: oko 1 min.

Poznati brend KARL LAGERFELD nedavno je otvorio vrata svoje prve prodavnice u Srbiji, u šoping centru Galerija u Beogradu

  • 0
KARL LAGERFELD novo

Foto: Nikola Rudić

Ovim povodom, sinoć je priređen ekskluzivni događaj, kome su prisustvovale brojne VIP ličnosti, novinari, influenseri, ljubitelji mode i prijatelji brenda. Zahvaljujući partnerstvu sa N Sportom, predstavljena je široka lepeza KARL LAGERFELD kolekcije, uključujući muške i ženske linije odeće i obuće, torbe, nakit, parfeme i dadatne aksesoare.

U novoj prodavnici može se pronaći i dugoočekivana kolekcija CARA LOVES KARL, dizajnirana u saradnji sa glumicom, manekenkom i aktivistkinjom Carom Delevingne. Rodno neutralna kolekcija odaje zajedničku ljubav i poštovanje koje su Karl i Cara negovali jedno prema drugom. U „ready-to-wear“ liniji, svi komadi odeće i aksesoari napravljeni su od održivih i visokokvalitetnih materijala, sa veličinama u rasponu od XXS do XXL.

Enterijer koji se prostire na 170 kvadratnih metara karakteriše maloprodajni koncept brenda koji pruža privlačan, lagan i sofisticiran doživljaj. Inspirisan kancelarijom i domom Karla Lagerfelda, dekor uključuje luksuzne detalje od mermera, hroma i mesinga uparene sa uokvirenim skicama njegovog rada.

„Stejtment“ tepisi oponašaju one koje je dizajnirao; jedan ima crvenu ivicu, koja liči na onu koju je stavljao na svaku skicu kao zaštitni znak. Stolice od crvenog somota i obloženi drveni podovi su dodatno inspirisani antiknim nameštajem i tradicionalnom francuskom arhitekturom koja se nalazi u KARL LAGERFELD kući u Parizu.

(Ona.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota