• 1

Vreme čitanja: oko 1 min.

Topla moda: Kaputi koji su najpoželjniji komad i ove zime

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nabavite ih na vreme dok situacija u radnjama ne postane "čupava"

  • 1
Foto: Shutterstock

Nema boljeg spoja za hladno vreme od modernog i toplog. Ovaj kaput već dugo stoji kao sinonim za taj spoj, a mnoge poznate ličnosti ga obavezno imaju u svom ormanu.

Tedi kaputi su doživeli veliku popularnost još 2013. godine i od tada se na ovaj ili onaj način uvek dokopaju prvih mesta na listi omiljenih zimskih komada. Ovi čupavi modni prijatelji su se već skoro deset godina provlačili na revijama raznih dizajnera, ali i u mnogobrojnim manjim brendovima i radnjama. Njegovo poreklo je, kako smo i mogli da naslutimo - zemlja mode, revija, velikih dizajna i kreative - Italija. 

teddy coat tedi kaput Foto: Shutterstock

Ima ih u raznim dužinama, ali su uglavnom veće veličine, tačnije over-sajz tip odeće. Nosili su ih neka od najpoznatijih lica poput Kim Kardašijan, Hajli Biber ili Džidži Hadid, što je inspirisalo ljude širom sveta da ih nose i prihvate.

Novo doba sa sobom donosi nove trendove. U poslednje vreme, za dnevnu varijantu, ukrstile su se teme sporta, mode i komfora, a bio to modni prekršaj nekima ili ne, upravo je tedi kaput česta pojava u ovakvom spoju.

Razmotrite ideju da kupite neki od ovih modelau u interesantnoj boji kao što je recimo crvena.

teddy coat tedi kaput Foto: Shutterstock

Da li će osvojiti i narednu zimu ili će ga u takmičenju nadmašiti neki nov i potpuno drugačiji trend - ispratićemo, a dotle ponosno nosite vašeg "tedija", preoručuje vam Woman&Home.

(Ona.rs/Marta Petrović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Moda i lepota

Komentari