• 0
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Influenserka sa farme postala hit na "Instagramu": Napustila London i sada ništa ne bi menjala

 ≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Zoe Kolvil napustila je posao frizerke u Londonu pre sedam godina i sada sa svojim partnerom živi na farmi u Kentu

  • 0

Influenserke sa farme postaju sve popularnije i prepoznatljivije na društvenim mrežama. One spajaju modu i život van grada na jedinstven način.

Jedna od njih je Zoe Kolvil (32), koja ima više od 40 hiljada pratilaca na "Instagramu" i poznata je pod nadimkom "Pastirica", prenosi "Daily Mail".

Zajedno sa svojim partnerom Krisom živi na velikoj farmi ovaca u Kentu i vode malu mesaru. Ovaj svet potpuno je drugačiji od onog koji je napustila – pre sedam godina radila je kao frizerka u Londonu.

Ona kaže kako joj život na farmi nije bio nikada na pameti. Sa 18 godina se doselila u London, gde je radila kao frizerka.

Nakon što je upoznala partnera Krisa, odlučuju da se presele na farmu i sada ne može da zamisli svoj život nigde drugde. Sada je jedna od najpoznatijih influenserki sa frme u Velikoj Britaniji.

Njen stil se umnogome promenio, od devojke kojoj je dobar deo plate odlazio na nove krpice, sada se oblači u skladu sa vremenskim uslovima – mnogo slojeva, šešira, vodootporne obuće kako ne bi osećala hladnoću, ali opet uspeva da izgleda vrlo moderno.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Zoë Colville (@thechiefshepherdess)

- Moje kolege i prijatelji kažu da nekada ne mogu da me prepoznaju na fotografijama, ali ja im kažem da je ovde reč o praktičnosti, ne o glamuru - kaže ona.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Zoë Colville (@thechiefshepherdess)

- "Instagram" nalog sam pokrenula da bih prijateljima i porodici pokazala svoje nove avanture ali i da bih ih informisala o radu koji se ulaže da bi imali pečenje na stolu. Nikada nisam mislila da će ljude u ovolikom broju zanimati ono što radimo. Često dobijam poruke ljudi koji kažu da ih naše objave nose kroz teška vremena.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Zoë Colville (@thechiefshepherdess)

Zoe kaže da je godinama bila vegetarijanka jer nije želela da jede meso lošeg kvaliteta, ipak sada je srećna jer može da jede jagnjetinu i govedinu za koju zna da je zdravo uzgojena.

Video: Dejan Dragojević konačno pokazao novu devojku: Zanosnu crnku doveo na doček srpske Nove godine

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota