• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Dijana Đoković pokazala koje modne komade treba da ima svaka žena: Ležerne osnove za vanvremensku eleganciju

Vreme čitanja: oko 1 min.

Dobitna kombinacija za svakodnevne prilike koju uvek možete transformisati u večernju

  • 0

Dijana Đoković, ponosna mama našeg i svetskog najboljeg tenisira, bila je uz Jelenu Đoković najveselija na proslavi koju je porodica upriličila u čast Novakove pobede na Australijan Openu.

Te večeri gospođa Đoković odabrala je da ponese crvenu svilenu košulju i bež pantalone cigaret-kroja: damski, elegantno i za svaku priliku. Bojom košulje potpuno je skrenula pažnju, što je bilo sasvim dovoljno, i nije morala da eksperimentiše stilovima za dobijanje šik i ženstvenog izgleda.

Sofisticirani ansambl poput Dijaninog može biti dobra ideja za posao, poslovne sastanke, slobodno vreme, pa čak i elegantnije prilike u zavisnosti od toga čime ćete zaokružiti celu modnu kombinaciju.

Sjajan je i odabir neutralne boje pantalona, koje ne skreću pažnju sa glavnog odevnog komada, a sličan utisak možete postići i odevanjem modela sa širim nogavicama. Ležerne osnove u bezvremenskim tonovima pomešajte sa efektnim detaljima - bilo sa trendi aksesoarom ili upadljivom nijansom boje bilo kojeg drugog komada odeće i dobićete vrlo primetan stajling.

Kada nosite cigaret-pantalone, patike ili baletanke će biti pravi izbor obuće. Dijana redovno i nosi udobniju obuću, a pažljivo odabranim komadima garderobe vizuelno ističe svoju figuru i svaka kombinacija dobija damsku notu.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota