• 3

Vreme čitanja: oko 2 min.

Tamara Kalinić u puder-roze kombinaciji na privatnoj gala večeri: Italijanska ženstvenost i senzualnost

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ceo "Instagram" govori o Tamarinoj kombinaciji, ali i fotografiji sa Kim Kardašijan

  • 3

Sinoć je u Milanu održana privatna žurka u organizaciji brenda "Dolče i Gabana", a povodom nove kolekcije kreirane u saradnji sa Kim Kardašijan.

A-listeri, slavne pristalice brenda i važni saradnici bili su pozvani da svojim prisustvom uveličaju ovaj gala događaj. Pored mnoštva ljudi iz modnog sveta našla se i naša, svetski poznata influenserka Tamara Kalinić.

Tamara je neko ko stvari ne prepušta slučaju, pa u skladu sa zadatom temom i povodom događaja bira i svoje odevne kombinacije. Kako je ovo svojevrsna promocija još jedne kolekcije u saradnji sa Kim Kardašijan, Tamara je odabrala da ponese komade koji se nalaze u odabranima za proleće/leto 2023. Ta kolekcija predstavlja omaž najboljim "dolče i gabana" kreacijama, a za čiji je odabir zasluža upravo Kim.

Modna revija "SS23" vraća istoriju modne kuće "Dolče i Gabana" od njenog nastanka, reinterpretirajući šta znači biti italijanskog porekla, imati italijansku ženstvenost i senzualnost.

Komadi na kojima se nalazi i godina iz koje potiču su svetloroze, puder boje. Bluzu i dugačku suknju nežne boje Tamara je ukombinovala sa zlatnim nakitom istoimenog brenda. Bluza ima detalje koji podsećaju na korset, a krase je još i dugački providni rukavi, "slim fit" kroj i veliki rajsferšlus preko celih leđa. Kada se odvoji od suknje, odlično se može uklopiti i u dnevnu varijantu, sa džinsom. Sa unutrašnje strane nalazi se etiketa na kojoj stoji da je to kolekcija načinjena u saradnji sa Kim. Ispod je nosila svileni grudnjak, koji se na zvaničnom sajtu modne kuće i predlaže kao savršen komad koji će pristajati ispod providnog topa.

Suknja je dugačka, providnog materijala sa postavom ispod koja joj omogućava da bude nosiva i sa džepovima. Torbica animal printa je razbila monohromatsku kombinaciju i sjajno se uklopila sa upečatljivom čoker orglicom.

Tamara se fotografisala kao i uvek kada su važne prilike u pitanju, a ceo "Instagram" priča o fotografiji sa zvezdom večeri - Kim Kardašijan. Ispod objave, influenserka je dodala da je Nedelja mode u Milanu dugo trajala, ali da se ona ne predaje, niti skida osmeh.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Moda i lepota

Komentari

  • Loptica

    28. februar 2023. | 12:42

    Tamara je za Kim dama i žena od stila!

    Podelite komentar

  • Aca

    28. februar 2023. | 15:58

    Kako li se ona zavukla medju djet setom nikad pre nisam čuo za nju

    Podelite komentar

  • nedelja mode

    28. februar 2023. | 20:35

    dugo trajala ! sta bi bilo da je mesec mode

    Podelite komentar