• 0
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

5 ženskih parfema kojima muškarci ne mogu odoleti: Damske, sveže i romantične note

 ≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Žene nikada ne prođu bez pohvala muškaraca kada zamirišu ovi parfemi

  • 0
parfem, parfemi, miris, ženski parfem Foto: Shutterstock

Parfem je jedan od glavnih detalja ženskog stajlinga.

Svaka prilika zaslužuje svoj izbor parfema, te postoje dnevni, osvežavajući ili možda ozbiljniji i oni za izlazak, kada je elegantnija situacija na redu.

Jedan od lepših pohvala koju možete udeliti jednoj ženi jeste upravo miris njenog parfema.

Iako muškarci ne primećuju onoliko stvari koliko bi žene to volele, ipak postoji nešto čemu ne mogu odoleti da vam ne udele komplimente. To je miris određenih parfema.

Za vas smo izdvojili pet parfema koji dame nikada nisu izneverili.

"Crstyal Noir"

Parfem marke "versace" favorit je mnogih žena, pogotovo zbog svog delikantnog mirisa. Spada u cvetne parfeme, a kombinacija nota je fenomenalna. Bazne note su ambra i sandalovina, srednje su kokos, gardenija, cvet narandže i božur, a gornje đumbir, gardamom i biber.

parfem, parfemi, miris, ženski parfem Foto: Shutterstock

"Miss Dior"

On je smatran jednim od najlepših "dior" parfema. Kombinacija nota je prava prolećna bašta u bočici, jer se oslanja na bazne note vanile, mahune tonke i sandalovine. Srednje note su kajsija, ruža i breskva, dok su gornje note iris, božur i đurđevak.

parfem, parfemi, miris, ženski parfem Foto: Shutterstock

"VIP 212"

"Carolina Herrera" je proizvela takođe jedan od favorita. Postoje razne varijacije ovog parfema, ali jedan koji dame posebno izdvajaju jeste "Rose" koji ima bazne note belog mošusa i drvene note, srednje su okrenute cvetnim i voćnim mirisima kao što su breskva i ruža, dok su gornje note ružičasti šampanjac i ružičasti biber. Preovladava cvetne i voćne arome, zato je idealan za dnevne prilike.

parfem, parfemi, miris, ženski parfem Foto: Shutterstock

"Mademoiselle"

Ovo je jedan od klasika, kojeg žene najčešće hvale. Ozbiljniji parfem sa veoma zanimljivim mirisom. Bazne note parfema su pačuli, vetiver, vanila, opoponaks i mahune tonke. Srednje note su turske ruže, jasmin, mimoza i kananga, dok su gornje note narandža, mandarina, bergamot i cvet narandže. Veoma interesantne kombinacije.

parfem, parfemi, miris, ženski parfem Foto: Shutterstock

"Libre"

"Libre" je jedan od najpopularnijih "Saint Laurent" parfema trenutno. Dame ga nose uglavnom za ozbiljnije prilike zbog njegovog predivnog i jačeg mirisa. Bazne note su vanila sa Madagaskara, mošus, kedar i ambra, dok su srednje pak nežnije cvetne zbog lavande, cveta narandže i jasmina. Sve je upotpunjeno gornjim notama lavande, mandarine, crne ribizle i petit grain.

parfem, parfemi, miris, ženski parfem Foto: Shutterstock

Video: Jedini na Balkanu ručno proizvode parfeme: Njihovi mirisi nemaju nazive, već kodove

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota