• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Arijana Grande na stubu srama zbog izgleda: Oglasila se na "TikToku" sa molbom za fanove

Vreme čitanja: oko 2 min.

Posle Madone na red je došla još jedna pevačica koju takozvani fanovi redovno osuđuju zbog izgleda

  • 0
Arijana Grande Printskrin: YouTube/Ariana Grande

Arijana Grande, pop ikona koja je na sceni više od decenije sa više od devet miliona prodatih albuma i 63 miliona prodatih digitalnih singlova, još jednom našla se na stubu srama zbog izgleda.

Naime, iako je diva kroz svoju karijeru većinski bila estetski veličana zbog perfektnih crta lica i skladnog, "petite", vitkog tela, postojale su faze kada su fanovi izražavali brigu zbog njenog čestog menjanja izgleda - od belog tena ka izrazito tamnom, krupnih očiju do azijsko-kosih, te se plastična hirurgija dovodila u pitanje.

Pevačica je opovrgavala sve optužbe, a ovaj put oglasila se putem video klipa kako bi objasnila koliko su negativni komentari štetni po njeno mentalno zdravlje.

Na svom "TikTok" profilu, 29-godišnjakinja je rekla:

- Ne radim ovo često jer ne volim i nisam dobra u tome, ali želim da se oglasim povodom vaših briga o mom telu i da pričam malo više o tome kakav uticaj to ostavlja na mene. Mislim da svi komentari koji su fokusirani isključivo na nečiji izgled, bilo pozitivni ili negativni, nisu zdravi. Hajde da naučimo da ne komentarišemo uopšte. 

Ona je sugerisala da fanovi i kritičari treba više da budu usredsređeni na njeno stvaranje umesto na estetiku.

@arianagrande♬ original sound - arianagrande

- Trenutno sam boljeg zdravlja nego ranije, stoga, ono sa čim vi poredite moje trenutno telo je zapravo najnezdravija verzija mene. U tom periodu sam bila na antidepresivima koje sam mešala sa alkoholom, nisam jela, a to je bilo vrlo opasno. Znam da možda ne bih trebala da se pravdam, ali mislim da ako možda budem otvorena i ranjiva sa vama - nešto dobro će izaći iz toga. 

Diva je takođe naglasila da fanovi ne zalaze u pretpostavke jer nemaju pravi uvid u njen privatni život.

- Mislim da je svako lep u kakvoj god fazi bio. Šaljem vam mnogo ljubavi i ne zaboravite da težina, šminka ili kozmetičke procedure koje ste imali ili niste ne menjaju vašu unutrašnjost. Imajte lep dan - poručila je Arijana.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Lejdi Gaga zamalo osakatila Arijanu Grande

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota