• 1

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kejt Midlton blistala na proslavi rođendana kralja Čarlsa III: Stajling koji nosi niz poruka

Vreme čitanja: oko 1 min.

Za proslavu istorijskog trenutka Kejt je odabrala savršenu odeću za tu priliku, koja nosi niz poruka

  • 1
Kejt Midlton kraljev rođendan Foto: Profimedia

London je juče bio u znaku ceremonije Trooping the Color - Pozdrav bojama, prve rođendanske parade koja se održava u čast novog kralja, Čarlsa III. To je bio poseban dan i za Kejt Midlton, koja je prvi put na ovakvoj ceremoniji kao princeza od Velsa.

Za proslavu istorijskog trenutka Kejt je odabrala savršenu odeću za tu priliku. Svaki detalj nosio je posebnu poruku.

Princeza od Velsa debitovala na velikoj povorci u zelenoj kaput-haljini sa nizom dugmadi ukrašenih draguljima na prednjoj strani. U pitanju je delo dizajnera iz Pariza Andreva GN, poreklom iz Singapura.

Kako navodi "Instyle.com", njen neočekivani izbor dizajnera naizgled je bio priznanje njenom suprugu, princu Vilijamu, čija će predstojeća ceremonija dodele Earthshot nagrade biti održana u Singapuru kasnije ove godine. Zelena boja bila je i znak pukovništva Irske garde, kao i princezin zlatni "cartier" broš od deteline.

Kejt je upotpunila svoj izgled odgovarajućim šeširom "Philip Treaci" i minđušama od safira i dijamanata koje su ranije pripadale princezi Dajani.

Kosu je smestila u elegantnu, nisku punđu, a diskretnu šminku je uparila sa nežnim ružičastim ružom za usne.

Kejt je stigla na ceremoniju u kočiji, sa kraljicom Kamilom i decom. Princeza Šarlot, prinčevi Džordž, Luis, Kejt i princ Vilijam bili su uz kralja Čarlsa III i kraljicu Kamilu i pozdravili narod sa balkona Bakingemske palate posle parade "Trooping The Color".

Manifestacija je izazvala posebnu pažnju dece, pa su fotografije zanimjivih izraza lica prinčeva i princeze obišle svet.

Ceremonija je kraljeva rođendanska parada i jedan od najupečatljivijih godišnjih događaja u zemlji, kojem prisustvuje skoro svaki član kraljevske porodice. Kralj Čarls je ovu tradiciju preuzeo od majke, kraljice Elizabete, koja je od nje odustala 1986. godine, kada je imala 60 godina. 

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Dolazak princa Vilijama i princeze Kejt sa decom u Vestminstersku opatiju na ceremoniju krunisanja

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Moda i lepota

Komentari

  • Vesna

    19. jun 2023. | 15:24

    Savrsena,kao uvek !

    Podelite komentar