• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Otišla je na lifting obrva u ostavi luksuzne teretane: Traumatično iskustvo podelila je sa internetom

Vreme čitanja: oko 2 min.

Neprestano je krvarila i probudila se sa modricom na oku

  • 0

Čuvene "lisičje oči" zavladale su trendovima i sve više žena podleže estetskim zahvatima da bi dobile ovakav zategnut izgled lica.

Taj efekat se može postići podizanjem obrva, što ne zahteva bilo kakav vid operacije. Međutim, za 24-godišnju influenserku Zoi Tong ovo je bio tretman "iz pakla". Naime, Zoi pokazuje na društvenim mrežama da redovno prati modu i sve vladajuće trendove. Tako, da bi dobila efekat "podignutog", tačnije zategnutijeg lica, počela je da češlja obrve po najskorijim trendovima. Ali, ovo nije bilo dovoljno.

Mlada influenserka se nadala da svoje "muke" skrati tako što će uraditi podizanje obrva ili "lift" obrva. Ovaj zahtev nije hirurški, već se u Zoinom slučaju nitima zateže koža i dobija se željeni efekat kosih očiju. Zakazala je termin i momenta kada je krenula do salona, sve je krenulo naopako. Navela je da nisu još u potpunosti sredili salon, te su bili smešteni u ostavama jedne luksuzne teretane.

- Počeli su tako što su mi odmah dali anesteziju. Ne mogu da se setim koliko je uboda tačno bilo, ali se odlično sećam koliko je bilo bolno. Na liniji moje kose, kod slepoočnice, je bila tačka uboda, osećala sam se kao da ide sve do temena. Leva strana je bila gotova i dok su radili desnu, zakačili su nešto zbog čega sam mnogo krvarila i morali su da zamole sestru da asistira, da bi mi maramicom smanjili krvarenje - opisivla je Zoi, prenosi "TheSun.co.uk"

Medicinska sestra joj rekla da zbog krvarenja neće moći da stave poslednja dva konca, koja bi obrve zadržali na mestu. Tada je već počeo otok da se stvara, a Zoi je bila veoma uznemirena, jer je morala da ide sa dve nesrazmerne obrve.

Kada je došla kući, stvari su se pogoršale, jer je otok postajao sve veći, a stvarala se i modrica. Dok je napuštala salon, rekli su joj da samo drži hladne obloge, a čak joj nisu ponudili ni dodatan termin.  Sutradan je otok nestao, ali je modrica ostala.

Jednom prilikom kada je kinula, navela je da su joj konci sa desne strane poispadali, a leva strana je ostala netaknuta.

@zoeetong all that money & pain to sneeze and they came undone 🙃 #threads #foxeyethreadlift ♬ Shootout

Odlučila je da ode do salona ponovo, ali joj je recepcionar teretane rekao da nema nikoga i da neće doći tog dana. Zvala ih je oko 30 puta i konačno je uspela da stupi sa njima u kontakt i da ih ubedi da pogledaju štetu. Rekli su joj da konce ne mogu da izvade i da nema povratka. Jedino rešenje bilo je ili da dodaju konce koje fale ili da ostane tako jer se "ne primećuje". Plačući, Zoi je pristala da dodaju još dva konca.

Prošli su meseci dok se obrve nisu vratile na staro, a Zoi jasno savetuje svima da je to samo jedan traumatičan način trošeja para i da to ne rade.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Sara htela gušće obrve, a dobila izgled Mister Bina

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota