• 7

Vreme čitanja: oko 1 min.

Dve godine se nije brijala niti depilirala: Onlajn rat bukti oko ove devojke koja probija "standarde lepote

Vreme čitanja: oko 1 min.

Bez dlake, ali na jeziku, odgovara svima koji je osuđuju zbog odbacivanja brijača

  • 7

Grejs Rivers je 20-godišnjakinja koja je na svojim društvenim mrežama pokrenula pravu debatu, otkrivši da se prepustila prirodnoj higijeni i odbacila brijanje i depiliranje.

Grejs nije prva koja "probija" stereotipe, ali je svakako masovno uočena.

Snimila je brojne videe u kojima ponosno pokazuje svoje pazuhe nakon čak dve godine pauze od brijača.

U videima često navodi sa kojim se sve osudama i nepotrebnim komentarima susreće. Većina govori kako to što radi nije higijenski, te i kako nikada neće da se dopadne bilo kom muškarcu i da je u krajnju ruku "odvratno".

Međutim, Grejs je pokazala da je naučila da se uzdigne iznad mržnje i ignoriše negativne komentare ispod videa na njenom profilu @gracerivers0.

- O moj Bože, kada si se poslednji put obrijala- glasili su komentari zatečenih ljudi na "TikTok-u".


Komentar koji obično sledi nakon prethodno navedenog pitanja jeste i taj da se nikada neće dopasti muškarcima, a Grejs je tada navela da to svakako nije njena orijentacija.

@gracerivers0 it’s a journey<3 #selflove #fyp #selfloveclub #mentalhealth #bodyacceptance #katespadenycabana #TopGunMode ♬ Love Me More

Najčešće se u komentarima mogu naći oni kako je njena odluka "odvratna" i da nije higijenska. Međutim, 20-godišnjakinja na to dodaje samo da su u tom slučaju i muškarci odvratni. 

Oštra diskusija na temu koliko je ovo zapravo estetski prihvaćeno u društvu povela se u komentarima. Prava je trka između onih koji je podržavaju i onih koji smatraju da sa razlogom ovo ne spada u standard lepote.

- Govorite kako nije higijenski, ali nikada ne čujemo to kada su u pitanju muškarci - glasio je jedan komentar, koji je otvorio vrata ka velikoj debati, prenosi "Thesun.co.uk""

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Ako želite da imate negovano lice kao Hejli Biber, evo trika

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Moda i lepota

Komentari

  • Rola

    23. jun 2023. | 15:13

    Takve ja volim da je prirodna pošumljena pa kada krenem u obradu sve domaće a ne one brijane napumpane silikonke. Sve što je prirodno to je i zdravo kako za nju tako za mene. Samo tako ljubi te bata šumadinac.

    Podelite komentar

  • hurem 🐠

    23. jun 2023. | 15:12

    Ma nemojte mi reci vi muski cupavi stvorovi kaoniz pecine da ste izmilili sa bradurinama i dlakurinama , nema gdje ih nema , nemate pravo glasa po ovom pitanju dok se total glatko ne izdepilirate od glave do pete Mislim i na masne kosurine sto vonjaju - niste ni svjesni koliko mozete zaudarati pogotovo zenskom rodu - zato zatvorite labrnje i brze bolje na struganje dlacetina koje su jako jako za zenu iritantne al vas podose i sute 🤣🤣🤣🤣🤣

    Podelite komentar

  • Vitez Koja

    23. jun 2023. | 14:10

    Šta se mene tiče, da li će da bude kao Čubaka ili da li će da neguje Brazilku ili Ravnogorku.To neka ocenjuje neko ko pretenduje da bude sa njom u intimnoj vezi.Meni bi lično to smetalo i zaista ne bih mogao biti u intimnoj vezi, ali ako neko to voli ili mu ne smeta, a njoj prija tako, njihova stvar.

    Podelite komentar