• 3

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kejt Midlton zaigrala tenis sa Federerom: Sva u belom pokazala svoje sportske veštine

Vreme čitanja: oko 1 min.

U četvorominutnom videu, koji je snimljen ranije ovog meseca, princeza i teniski profesionalac posmatraju organizovane treninge na kojima mladi pomagači uče tehnike pre utakmica

  • 3
Kejt Midlton Foto: Tanjug/AP

Kejt Midlton oduvek voli sport. Tokom svih ovih godina provedenih u kraljevskoj porodici dokazala je da može savladati bilo koju aktivnost poput skijanja, veslanja, odbojke, pa čak i hokeja na travi. Pored toga, svakog leta kada je aktuelan "Vimbldon", Kejt uvek gleda teniske mečeve sa svojom porodicom.

Međutim, ako ste mislili da je ona samo gledalac u ovom sportu, to nije slučaj. Midlton je dokazala da može da igra tenis i savlada sportski modni trend u jednom dahu još kada je 2021. upoznala šampionku Otvorenog prvenstva SAD Emu Radukan.

Za ovaj susret princezina teniska odeća sastojala se od udobnih patika, jakne dugih rukava, "polo" majice i šortsa.

Međutim, uoči ovogodišnjeg "Vimbldona" imamo prilike da Kejt vidimo svu u belom, i to kako trenira sa teniskom legendom. Nedavno je imala priliku da se pridruži osmostrukom šampionu Vimbldona Rodžeru Federeru kako bi zajedno napravili kratak prilog o značaju devojaka i mladića koji skupljaju loptice na turniru, bez kojih se nijedna igra ne bi odvijala tako glatko.

U četvorominutnom videu, koji je snimljen ranije ovog meseca, princeza i teniski profesionalac posmatraju organizovane treninge na kojima mladi pomagači uče tehnike pre utakmica.

Video počinje tako što princeza Kejt, koja nosi beli teniski top i odgovarajuću tenisku suknju, pozdravlja Federera na terenu i malo ćaska sa njim, pre nego što zajedno uđu u meč dublova.

Princeza je napravila pauzu od nošenja glamuroznih haljina kako bi se ležernije obukla u belu tenisku suknju i "polo" majicu bez rukava. Kosu je podigla u sportski rep i držala teniski reket kao profesionalac. I dok nas raduje da vidimo Kejt u ovako ležernom izdanju, tek nam predstoji da vidimo koje će odevne kombinacije nositi dok bude gledala teniske mečeve na predstojećem Vimbldonu.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Veličanstveni dolazak Kejt Midlton, princa Vilijama i sina Džordža na Vimbldon

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Moda i lepota

Komentari

  • Mukice

    25. jun 2023. | 09:29

    Muka je to - Federer vise ne igra Vimbldon. Razbice ih Novak.

    Podelite komentar

  • Teo kralj

    25. jun 2023. | 09:16

    Zna li se koje.je pobedio?

    Podelite komentar