• 1

Vreme čitanja: oko 1 min.

Majkl iz "Nikite" je bio zavodnik 2000-ih: Danas ima 60, sedu kosu i bradu, a tu je i dalje prepoznatljiv šarm

Vreme čitanja: oko 1 min.

  • 1
Roy Dupuis Foto: Alliance Atlantis Vivafilms / Entertainment Pictures / Profimedia

Sećate li se serije o Nikiti, osuđenoj devojci koja se, da bi izbegla zatvorsku kaznu, pretvara u obučenog ubicu koji radi za vladu? "La Femme Nikita" se prikazivala krajem devedesetih i ranih dvehiljaditih i osvojila je srca domaće publike, iako u Kanadi nije bila najpopularnije ostvarenje.

Muški deo publike i dalje pamti plave oči i kosu glavne glumice, a ženski deo se seća zanosnog pogleda i osmeha "na stranu" glavnog muškog lika - Majkla, kojeg je tumačio Roj Dupoa.

Prelepi muškarac raspuštene smeđe kose danas ima 60 godina i neguje sedu kosu, koja mu posve pristaje. Pustio je i bradu, ali po upadljivim zelenim očima i dalje je prepoznatljiv. Zadržao je stas fatalnog zavodnika i "ostario kao vino".

Kada je poslednja sezona završila produkciju krajem 2000. godine, Roj se vratio u Montreal, na nekoliko meseci odmora, pre nego što je ponovo počeo da radi na francusko-kanadskim projektima koji su bliži kući.

Roj živi na selu izvan Montreala, prema "IMDB". Dok je u prošlosti uživao u padobranstvu i još uvek uživa u golfu, postao je više okupiran učenjem jedrenja i renoviranjem svoje kuće i jedrilica.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Jadore Roy Dupuis (@jadoreroydupuis)

Više od decenije, do juna 2006. godine, aktivno je podržavao "Mira" fondaciju, koja obezbeđuje pse vodiče za slabovidu decu i odrasle i službene pse za osobe sa drugim invaliditetom. Pre nekoliko godina, on je postao suosnivač Fondacije "Rivers", koja ima za cilj da zaštiti reke Kanade od eksploatacije hidroelektranama.

Da se njegovoj lepoti i stasu žene sirom sveta dive i dan-danas, svedoči bezbroj fan "Instagram" naloga na kojima se nalaze njegove najnovije fotografije, ali i brojni hvalospevni komentari.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Marija Kilibarda za Ona.rs otkrila kako održava bujnu kosu i vitku liniju

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Moda i lepota

Komentari

  • Marinac

    25. jun 2023. | 20:56

    Najbolja serija svih vremena nikita šteta što nema nastavak

    Podelite komentar