• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Džej Lo za naslovnicu meksičkog "Voga" u varijetetu stilova: Biznis, retro i senzualnost prožeta ženstvenošću

Vreme čitanja: oko 1 min.

Najsenzualniji kadrovi napravljeni su dok je pozirala u minijaturnoj haljini sa rolkom i dugačkim rukavima

  • 0

Dženifer Lopez je zvezda naslovnice novog izdanja "Vogue Mexico", koji je najuspešnije izdanje časopisa u Latinskoj Americi, gde umetnica govori o svojoj karijeri i svemu kroz šta je prošla da bi stigla do planetarnog uspeha.

- Sećam se kada sam počela, ja, a zatim Riki Martin i Šakira, kako smo se probili na englesko tržište i kakva je to bila sjajna stvar. To nam je pružilo veliku izloženost koja traje do danas. Videti i čuti da je španska muzika globalni uspeh, uzbudljivo je. Mislim da smo trenutno na stvarno dobrom mestu - počela je ona za meksičko izdanje magazina.

Dženifer je postala "dama u crvenom" dok je pozirala u jarkocrvenoj, smeloj mini-haljini za jedan od glavnih kadrova. Ova korset-haljine je "dolče i gabanin" komad iz 1992. Na drugoj fotografiji pevačica je pozirala na crnoj stolici i stolu u odgovarajućem, potpuno crnom "šanel" ansamblu, koji su krasili detalji od cirkona na kragni, vratu, glavi i na manžetnama.

Nešto smeliji izgled je pokazala kada je obukla "nude" bodi i prozirni veo koji je prebacila preko ruke i pokazala svoje zavidne obline.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Takozvani bajkerski stil je bio zastupljen na četvrtom setu fotografija, gde je nosila pripijeni rebrasti bodi, dugački kardigan i čizme koje su odgovarale temi.

Najsenzualniji kadrovi napravljeni su dok je pozirala u minijaturnoj haljini sa rolkom i dugačkim rukavima. Ona je prozirna, sa "nude" mrežicom preko koje su postavljeni crveni cvetovi povezani srebrnim detaljima.

Modne kuće "Šanel" i "Đuzepe Zanoti" su se udružile za fotografije u biznis stilu. Tu je prepoznatljivo "šanel" odelo koje se sastoji od pantalona sa širokim nogavicama i sakoa i Dženiferine omiljene cipele sa velikom platformom.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Modni predlozi za poslovne prilike

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota