• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Viktorija i Dejvid Bekam na Nedelji mode u Parizu: Sportista u sandalama, a bivša spajsica u čizmama

Vreme čitanja: oko 1 min.

Reviju su pomno posmatrali iz čamca u romantičnoj atmosferi

  • 0
Viktorija i Dejvid Bekam Foto: ABACA / Abaca Press / Profimedia

Viktorija Bekam i Dejvid Bekam u gradu ljubavi i svetlosti izgledali su nikad zaljubljenije.

Modna dizajnerka i penzionisani fudbaler pojavili su se u Francuskoj na modnoj reviji brenda "Žakemis" u Versaju. Par je plovio duž jezerceta u čamcu iz kojeg su imali najidealniji pogled na modnu reviju.

Njihova vožnja čamcem pretvorila se u mini-romantičan sastanak, sve vreme su se držali za ruke dok su razmenjivali slatke osmehe.

Bivša spajsica nosila je svetloroze asimetričnu haljinu i velike naočare za sunce, dok je sportista nosio bež lanene pantalone, blejzer i atlet-majicu. I poput mnogih muškaraca ovog leta, Dejvid je klasične cipele zamenio za sandale, dok je Viktorija, sasvim suprotno, ponela dugačke čizme.

Viktorija je ovoj prozirnoj midi slip haljini dala futuristički obrt uparujući sa sunčanim naočarama nalik viziru. Izrađena od mešavine prozirnog tila i čvrstog pamuka, Viktorijina haljina je savršen izbor sada kada temperature rastu. Još bolje, "nude" boja osigurava njenu beskrajnu raznovrsnost nošenja i uklapanja. Takođe, ovo je haljina iz njene nove kolekcije, pa je još jednom dokazala zašto je sama sebi najbolja reklama.

Naočare za sunce bile su potpis njenog stila tokom godina, a ovaj par je skoro zaklonio polovinu njenog lica. Takođe se odlučila za jednu od klač-torbi svog brenda sa zlatnim detaljima kako bi zaokružila izgled.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: "Ne mogu ni kafu da popijem na miru": Bekam se sprdao s Viktorijom koja trenira na njihovoj jahti

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota