• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Princeza Kejt Midlton u nikad nežnijim tonovima: Kao iz bajke

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kejt je svojim izgledom ovu posetu učinila posebnom

  • 0
Kejt Midlton Foto: Yui Mok / PA Images / Profimedia

Britanska princeta Kejt Midlton na listu svojih aktivnosti dodala je i posetu novootvrenom muzeju "Young V&A in Bethnal Green", nekadašnjem "V&A Museum of Childhood", ogranku Muzeja Viktorije i Alberta. To je nacionalni muzej primenjene umetnosti Ujedinjenog Kraljevstva, specijalizovan za predmete za decu, a princeza je pokrovitelj ove ustanove.

Reklo bi se jedna u nizu poseta princeze koja voli da proćaska i razmeni utiske sa domaćinima, kao i sa narodom koji je često pozdravlja na mnogim događajima. Ipak, Kejt je svojim izgledom ovu posetu učinila posebnom.

Kejt Midlton Foto: Tanjug/AP

Kejt se opredelila za midi nežnoroze haljinu kratkih rukava, koju krase dugmići na grudima i rukavima, a kaiš je naglašava u struku, što je za vitku Kejt Midlton idealno rešenje.

Uz ovu haljinu kao da ne ide bilo kakva druga frizura osim nežnih lokni, što je Kejt svakako potvrdila i napravila pravu dobitnu stilsku kombinaciju.

Rozikasto rumenilo i jedva primetna šminka potvrdili su dnevni, prozračni izgled popularne pripadnice britanske porodice, a eleganciji i lepom držanju doprinele su bele stileto štikle.

Ova dama potvrđuje da princeze kao iz bajki postoje.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Veličanstveni dolazak Kejt Midlton, princa Vilijama i sina Džordža na Vimbldon

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota