• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Glumica koja je počela da živi u stilu svoje uloge: Margo Robi postaje stvarna barbika u 33. godini

Vreme čitanja: oko 2 min.

Glumica danas proslavlja 33. rođendan

  • 0
Margo Robi Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Margo Robi se glumom bavi od srednje škole, ali je njena poslednja uloga definitivno ispunila njene devojačke snove.

Margo Robi je australijska glumica koja je svojim izvanrednim talentom osvojila srca publike širom sveta. Njena svestranost i harizma omogućili su joj da tumači različite likove na velikom platnu, a sada je spremna da preuzme ulogu koja će joj omogućiti da oživi jedan od najpoznatijih i najomiljenijih likova svih vremena - Barbiku.

Margo je nedavno objavila svoje uzbudljive planove da producira i glumi u filmu o Barbiki, popularnoj lutki koja je postala ikona mode i simbol ženstvenosti. Ova vest je izazvala veliku i uzbuđenje među obožavateljima "Barbi", jer se mnogi pitaju kako će Margo da prenese šarm i eleganciju ovog ikoničnog lika.

Barbika je dugi niz godina bila sinonim za ljepotu, stil i samopouzdanje. Iako je poznata po svojoj lepoti, ova lutka je takođe simbol snage i nezavisnosti.

Glumica je poznata po svojoj sposobnosti da odlično "ukroti" snažne ženske likove, kao što je dokazala u filmu "Odred samoubica", sa kojom se i "probila".

Kombinacija suptilnosti i snage čini je savršenim izborom za ulogu ove lutke.

Verujemo da će Margo Robi verno preneti ove vrednosti na veliki ekran, pružajući inspiraciju i uticaj mladim devojkama širom sveta. Očekuje se da će Margo da unese novu energiju i osavremeni pristup ovom klasičnom liku. Uloga Barbie u filmu je izazov za svaku glumicu, ali smo sigurni da će Margo Robi izvući najbolje iz ovog lika.

O njenoj založenosti govori i to da je počela sve više da asocira na lik ove lutke. Počela je da se pojavljuje u roze odeći, u svakom momentu. Plava kosa, plave oči i pink odeća je prava asocijacija na barbiku, ali Margo postaje mnogo više od asocijacije. Iako je ovo, verovatno, u skladu sa promocijom filma, ova plavuša izgleda da se povezuje sa likom na mnogo jačem nivou.

Oduvek je imala fenomenalan izbor stajlinga gde god da se pojavi, ali je pripojivši pink postala još zanimljivija.

Margo danas slavi 33. rođendan, sa uspešnom, rastućom karijerom, koju svi sa zadovoljstvom pratimo.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Kako je prelepa plavuša posle šamaranja Leonarda Dikaprija osvojila Holivud

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota