• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Hejli i Džastin Biber usklađuju autfite: Čedna bela i vatrena crvena boja stoje im savršeno

Vreme čitanja: oko 1 min.

Jedan od najpopularnijih parova 21. veka u odevnim kombinacijama koje je teško zaboraviti

  • 0
Justin and Hailey Bieber Foto-kolaž: Profimedia 42/BACKGRID/Backgrid USA / Elder Ordonez/SplashNews.com/Splash/Profimedia

Hejli i Džastin Biber su generaciji Z ono što su milenijalcima bili Anđelina i Bred Pit; paparaci ih prate u stopu, mediji svakodnevno pišu o njima, a ljubav i prepreke koje su pobedili na putu ka istoj, vredna je filmske ekranizacije.

Naime, Hejli je bila fan Džastina i njegove nekadašnje devojke Selene Gomez, te je redovno "tvitovala" o tome koliko se divi njihovoj ljubavi, a nekoliko godina kasnije, izrekla je pevaču "sudbonosno da".

Iako su često na meti kritika, jedno im se ne može osporiti: lepota koja ih krasi. Hejli je diva koja je uvek upečatljivo obučena, dok se Džastin "šlepa" uz nju, noseći poprilično opuštenu garderobu, te par često ume da deluje modno neusklađeno.

No, kao i u svakom pravilu, pojave se izuzeci. Čini se da je par poslušao kritike javnosti i počeo malo više da se trudi oko zajedničke slike koju prezentuju svetu.

Prvo su se uskladili u beloj, a potom u crvenoj odevnoj varijanti.

Hejli je odenula usku belu letnju toaletu koja je savršeno istakla njenu atletsku građu. Od aksesoara imala je srebrnu ogrlicu i minđuše što su izgledu davali klasičnu notu.

Džastin je nosio širu majicu i pantalone, a kežual odevnu kombinaciju upotpunio je belim patikama.

Drugi put nosila je vatrenu crvenu toaletu od koje zastaje dah, a muž ju je pratio odeven u crvene pantalone i belu košulju.

Ona je obula sandale u boji haljine, dok je on nosio crne cipele; od aksesoara Hejli je imala crvenu torbicu, a Džastin kačket - njegov zaštitni znak.

A kako se vama dopada ovaj zaljubljeni par? Pišite nam u komentarima.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Svi su mislili da će im brak trajati mesec dana, a zbog ovoga su svima zapušili usta

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota