• 1

Vreme čitanja: oko 1 min.

Megan Foks na udaru javnosti zbog estetskih korekcija: Još jedan linč na poznatu ličnost

Vreme čitanja: oko 1 min.

Posle Madone na red je došla i holivudska lepotica Megan Foks, a mi se pitamo "da li je važno" i "kada je dosta?"

  • 1
Megan Fox Foks Megan Foks Foto: SBM / PictureLux / Hollywood Archive / Profimedia, Tanjug/AP

Jedna od najlepših žena na svetu Megan Foks zasenila je ceo Holivud kad se davne 2003. godine pojavila na velikom platnu. U roku od samo tri godine njena popularnost postala je planetarna, a to joj je omogućila uloga u filmu "Transformers". Tada su je poredili sa Anđelinom Džoli i nazivali je njenom naslednicom.

Prodorne plave oči, lepe usne, ovalan oblik lica, crna gusta kosa i svetao ten bili su savršena kombinacija. Glumica je često bila hvaljena jer nije pokušavala da sakrije svoje nesavršenosti, te je uvek bila otvorena u vezi sa borbom sa ožiljcima od akni. 

Međutim, negde na pola puta, Megan je počela da podleže oštrim standardima Holivuda i pritisku javnosti "da izgleda savršeno". Nagađa se da je samo sa 24 godine počela da koristi filere i botoks, pa su upravo zbog dugogodišnje primene navedenih procedura - rezultati toliko vidljivi.

- Kad me gledate, pomislite: " Ta osoba je tako lepa. Njen život mora da je lak", ali ja se ne osećam tako. Veoma sam sigurna u svoju ličnost, ali kad govorimo o mom izgledu - histerično sam nesigurna - govorila je Megan, a prenosi "Theskincareedit".

Plastični hirurzi tvrde da je evidentno kako je Megan radila rinoplastiku, augmentaciju grudi, filere u usnama, jagodicama i vilici, botoks, dentalnu operaciju, kao i operaciju kapaka. 

Iako estetske promene jesu evidentne, nameće se pitanje - zar je to zaista važno?

Diva je uvek bila žena britkog jezika, duhovite naravi, koja je imala šta da kaže. Zašto ne možemo da prestanemo da gledamo "dublje od kože" i vidimo osobu, a ne samo spoljašnji oklop?

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Estetska hirurgija: Gde je mera i kako je pronaći?

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Moda i lepota

Komentari

  • Ana

    15. avgust 2023. | 20:48

    Pravo je svakog od nas da radi sa svojim licem i telom šta god želi...ali isto tako imamo i pravo da komentarišemo- posebno javne ličnosti. Jeste, bila je i ostala žena britkog jezika, ali je pokazala da je i izuzetno nesigurna u sebe. Dzaba sve operacije, osobe koje se podvrgnu tolikim prepravka nikada neće biti zadovoljne sobom.

    Podelite komentar