• 1

Vreme čitanja: oko 1 min.

Mirka Federer zna da je kvalitetna čipka uvek u modi: Svojim modnim odabirom parirala je i Kejt Midlton

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sa tribine je gledala meč u beloj haljini prekrivenoj čipkanim radom

  • 1
Mirka i Rodžer Federer Foto: Tanjug/AP

Iako se povukao iz profesionalnog tenisa, Rodžer Federer je pokupio sve ovacije kada se juče pojavio na tribinama Vimbldona. Imao je tu čast da sedi između dve dame koje su privukle najviše pažnje - svoje supruge Mirke i princeze Kejt Midlton.

Uvek gospodski stilizovan, izabrao je letnje bež odelo i kombinovao ga sa košuljom sa plavim i belim prugama. Njegova supruga u on su bili "u tonu". Ona je izabrala savršenu letnju damsku haljinu pogodnu za dnevne kombinacije.

Sa tribine je gledala meč u beloj haljini prekrivenoj čipkanim radom. Sem tih detalja, blagi V-izraz i kaiš od istog čipkanog materijala sa diskretnom šnalom krasili su ovu haljinu A-kroja. Kosu je vezala u jednostavan, visok rep, a opredelila se za veoma diskretnu šminku. Svojim modnim odabirom parirala je princezi od Velsa, koja je takođe odlučila da se drži bele elegancije.

Od mekih pastelnih tonova do jarkocrvenih ili upečatljivo crnih, čipka izgleda sjajno u bilo kojoj boji. Uvek je u trendu, pa se ulaganje u neke sjajne komade od čipke zaista isplati. Od ležerne letnje haljine do košulja, ovaj stil vas nikada neće izneveriti. Još jedna neverovatna stvar u vezi sa čipkom jeste da vam omogućava da otkrijete i sakrijete sve u isto vreme, zavisi od postave i kroja.

Čipkasti rukavi vam daju svu pokrivenost normalnih rukava, ali omogućavaju koži da diše. Isto je i sa kraćim porubima na suknjama sa čipkom. Suknja može biti jako kratka, ali čipkasti deo koji ide preko dodaće dužinu, a opet će se zadržati taj elegantni, atraktivni momenat.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Kiša "dosađuje" na Vimbldonu: Publika željno čeka nastavak teniskog dana

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Moda i lepota

Komentari

  • BASA

    5. jul 2023. | 12:09

    Tenis mečevi , postadoše : mečevi " MODNE REVIJE " !

    Podelite komentar