• 1

Vreme čitanja: oko 1 min.

Klasična britanska elegancija: Kako je Dejvid Bekam utvrdio stilsku dominaciju na Vimbldonu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sa modnom veštinom koja je trajna kao i njegova višedecenijska sportska i manekenska karijera, Bekamov stil retko je posustajao

  • 1
Dejvid Bekam i majka Sandra Foto: John Walton / PA Images / Profimedia

Za fudbalsku legendu, Vimbldon znači da je vreme za nošenje njegovih najboljih letnjih odela u kombinaciji sa skupocenim satovima. Bekam se uvek trudi da košuljom i kravatom potpuno promeni izgled "dosadnog bež odela" ili čak bira različite nijanse sakoa i pantalona.

Bekamovo umeće na fudbalskom terenu možda mu je donelo svetsku slavu, ali to nije jedini razlog zašto je poznat. Stekao je reputaciju dobro obučenog muškarca tokom svoje igračke karijere, tako da nije iznenađenje što se pojavio na Vimbldonu, u All England Lawn Tennis and Croquet Clubu izgledajući tako besprekorno. Sa modnom veštinom koja je trajna kao i njegova višedecenijska sportska i manekenska karijera, Bekamov stil retko je posustajao.

Dejvid je od glave do pete bio obuče u "ralf loren" dok je u kraljevskoj loži sedeo pored svoje majke Sandre Džordžine Vest. Za tu priliku odabrao je uglađeni sako bež boje i bele pantalone koje je uskladio sa braon maramicom sa printom i kravatom sličnog stila.

Izgledao je otmeno u oštroj beloj košulji, a svoj čisti izgled upotpunio je raskošnim zlatnim satom koji mu je bio vezan za zglob braon kožnim kaišem, Tudor Black Bay 58. Konkretno, unutrašnjost ovog sata savršeno odgovara zelenilu trave na Centralnom terenu Vimbldona.

Majka Sandra parirala je sinu u pastelno zelenom blejzeru ispod kog je nosila satensku košulju. Zaštitila se od sunca upečatljivim braon sunčanim naočarama, a kosa joj je bila stilizovana u ono što nazivamo "piksi" frizurom.

Izgleda da je princeza Kejt donela pastelne boje u kraljvsku ložu i da ćemo ih do kraja turnira još viđati.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Veličanstveni dolazak Kejt Midlton, princa Vilijama i sina Džordža na Vimbldon

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Moda i lepota

Komentari

  • Mile

    14. jul 2023. | 10:17

    Elegantno...tetoviran...hahaha

    Podelite komentar