• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Alesandra Ambrozio dominira u Parizu: Jedan damski i jedan pravi letnji stajling

Vreme čitanja: oko 2 min.

Iskopirajte stil Alesandre Ambrozio za svoj predstojeći letnji odmor

  • 0
Alessandra Ambrosio Foto: JM HAEDRICH / Sipa Press, ZU-Matthieu Mirville. / The Photo One / Profimedia

Alesandra Ambrozio je u Parizu bila rado viđena gošća svih najvažnijih revija brendova visoke mode. Osim što nam daje primer šta bi od komada koje nosi trebalo da imamo u svojoj letnjoj garderobi, ona je i trendseterka.

Svoj elegantan osećaj za stil Alesandra je pokazala u zadivljujućoj beloj midi haljini. Ako se malo bolje zagledamo, čini se da je haljina od trikotažne reljefne tkanine. Uska je u predelu struka, sve do bokova, sa zanimljivem krojem oko grudi i vrata. Od bokova nadole se pretvara u "balon" model sa faltama.

Ansambl je dopunila parom jednostavnih crnih sandala sa kaišićem i malom crnom torbom. Odlučila se za besprekornu paletu šminke uključujući roze karmin i zaštitila oči crnim naočarima za sunce. Pozirajući na modnoj reviji, Alesandra je stavila jednu ruku na bok i zagledala se u kamere.

Ne možemo a da ne primetimo da je Alesandra zavolela trend nošenja crnih pamučnih traka za kosu. Nostalgični komad iz detinjstva vratio se na velika vrata ove godine i to u vidu spoja elegancije i sportskih aksesoara. Ovo je trend koji ne samo da je dobro ostario, već je i graciozno sazreo. Zavladao je čim su se na internetu pojavile fotografije Bele Hadid, ali ovo Alesandrino pojavljivanje nas još jednom uverava da je i za svaki glamurozan događaj sasvim dovoljno da isfeniramo kosu i ne razmišljamo o frizuri.

Za reviju brenda "Žan Pol Gotje", pojavila se u haljini bez koje ne možete da krenete u svoju letnju avanturu. Iako braon nije sasvim letnja boja, kroj maksi haljine i detalji čine je savršenom za letnji izlazak ili žurku na plaži. Sačinjena od lagamog materijala i sa puno izreza, savršena je za preko kupaćeg.

Ipak, ako uparite jednu ovakvu haljinu sa jednostavnim parom sandala ili velikim šeširom za sunce, imaćete elegantnu i udobnu odeću koja je savršena za izležavanje na plaži u nečemu drugom osim u kupaćem kostimu.

Ono što celoj kombinacije daje taj tropski vajb jesu njeni razigrani talasi i sjajna, ali i dalje minimalna šminka, koja ističe preplanuo ten.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota