• 2

Vreme čitanja: oko 2 min.

Sloboda i Dragana Mićalović u kreacijama koje su postale njihov zaštitni znak: Senzualnost i glamur

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ponovo dominirale crvenim tepihom

  • 2
Dragana Mićalović, Sloboda Mićalović Foto: Nikola Tomić, ATA Images

Sestre Sloboda i Dragana Mićalović ostavile su utisak svojim pojavljivanjem na Banjaluka Festu, odnosno koncertu Nine Badrić. U kontrasnim haljinama su pozirale na crvenom tepihu, a onda plesale cele večeri uz najveće hitove pevačice koju obožavaju.

Sloboda je ovoga leta postala sinonim za slip haljinu. U modelu identičnog kroja je prošetala prošle nedelje, viđena je u midi verziji ove haljine u Barseloni i u verziji sa karnerima na River Festu. Pored ovog modela, čini se da se u crnoj boji oseća najsigurnije.

Slip haljina je jedan od retkih odevnih predmeta koji je poslednjih godina uspeo da postigne status osnovnog komada koji morate imati u ormaru. Njena popularnost nije samo u njenoj bezvremenskoj privlačnosti, već i u sposobnosti da nosite samo jedan komad garderobe, a da birate kuda ćete se u njoj uputiti. Svestranost je sve.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Sloboda Micalovic (@sloboda_micalovic_boba)

U devedesetim godinama, kada su nas dizajneri poput Kelvina Klajna i Narcisa Rodrigeza upoznali sa ovim trendom "donji veš kao odeća", na njega se gledalo kao na rizični večernji izgled – i definitivno ne kao na dnevnu odeću. Stvari su se od tada promenile: u sve neformalnijem društvu, granice između večernje i ležerne odeće se brišu.

Oslobađajući svoju garderobu njenih "dnevnih" i "noćnih" ograničenja, možete više eksperimentisati sa izgledom i kupovati održivije. A slip haljina oličava ovu vrstu tečnog stajlinga: isečena od sjajne tkanine kroja koji se pripija uz telo sa tankim bretelama za večernji izlazak u kome nećete morati da brinete ni o čemu i možete plesati celu noć. Senzualnost Slobodinoj haljini dao je veliki šlic koji otkriva noge.

Sa druge strane, Dragana bira višedimenzionalne krojeve. Ona se odlučila za dugačku belu haljinu čiji gornji deo pada na rame i niz bok. Sličnu, samo u crno-beloj boji je nosila kada je sa sestrom pozirala na River Festu.

U očaravajućem spoju elegancije i stila, Draganina svilena kreacija kombinuje zamršene detalje i besprekornu izradu u idealnu romantičnu toaletu.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Obe u belim haljinama, a energija je "ludilo": Sloboda Mićalović pleše sa koleginicom uz Senidin hit

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Moda i lepota

Komentari

  • Aleksandar

    9. jul 2023. | 14:58

    Ćutanje je zlato.

    Podelite komentar

  • Tesla

    9. jul 2023. | 18:37

    Izuzetna lepota starije sestre,mlađa mora mnogo toga da nauči od nje.

    Podelite komentar