• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ešli Grejem u glamuroznom izdanju na premijeri filma "Barbi": Crna svečana haljina sa posebnim detaljem

Vreme čitanja: oko 1 min.

Izgleda da se uz ovako upečatljivu kombianciju ne uklapa nikakva tašnica

  • 0
Ashley Graham Foto: Juan Rico / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Samo nekoliko sati nakon što se na "Instagramu" obratila milionima svojih pratilaca rekavši da niko ne treba da brine da li ima ili nema ravan stomak, manekenka Ešli Grejem se pojavila na crvenom tepihu na svetskoj premijeri filma "Barbi".

Iako se Grejem ne pojavljuje u filmu, ona vodi novu seriju HGTV-a "Barbie DreamHouse Challenge", koja debituje 16. jula.

Iako smo od svih na premijeri očekivali da se pojave u roze boji, to nije učinila čak ni Margo Robi, pa ni Ešli. Izgleda da ništa ne može da zameni glamurozni dojam koji ostavlja crna haljina za svečane prilike. Međutim, tu je jedan zanimljiv detalj, veliko crno srce od tila koje prikriva deo grudi i ramena. Ostatak haljine je bio voluminiozan - ispod tila sa tufnama prišiven je crni materijal kako se ništa što ne treba ne bi videlo.

Sirena-kroj se ističe volanima koji počinju ispod kolena i potom se oblikuju u dugačak šlep. Prozračni til je doprineo senzualnom momentu.

Frizuru je oblikovala u jednu od svojih omiljenih - fino zaglađeni podignuti rep. Za dašak "barbi" glamura tu su  elegantne minđuše sa brojnim ružičastim dijamantima.

Manekenka je svoj večernji izgled upotpunila crnim štiklama.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota