• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Gospodo, nosite roze, to ne umanjuje vašu muškost: Rajan Gosling je pravi dokaz za to

Vreme čitanja: oko 2 min.

Rajan Gosling je prešao dug put od potpuno mračnog i turobnog izgleda kada je bio aktuelan film "Blade Runner" do ovog rasterećenog mačo-roze izdanja

  • 0
Rajan Gosling, premijera filma Barbi Foto: Tanjug/AP

Iako smo to očekivali od Margo Robi, ipak je Rajan Gosling bio taj koji je sav u roze ukrao šou na svetskoj premijeri filma "Barbi" u kome tumači glavnu ulogu.

Glumac se na ružičastom tepihu pojavio zajedno sa dvojicom kolega koji tumače "ken" lutku, Skotom Evansom i Majklom Serom - tako da je dominacija muškaraca u roze bila izvesna.

Rajan Gosling je prešao dug put od potpuno mračnog i turobnog izgleda kada je bio aktuelan film "Blade Runner" do ovog rasterećenog mačo-roze izdanja. Nakon uloge u novom "Barbi" filmu, njegov izgled je poprimio mekšu notu, što se posebno odnosi na njegovu "neobavezni talasi" frizuru.

"Kenkor" je novi trend - razigran, spreman za plažu i što je najvažnije - izrazito ružičasti izgled koji označava značajan pomak kada je muška moda u pitanju.

Stigavši na premijeru zajedno sa zvezdom filma Margo Robi, čija je duga crna haljina bila omaž odeći najčuvenije lutke, Gosling je obukao rumeno-ružičasto "guči" odelo sa belim kožnim cipelama, otkopčanom ružičastom košuljom sa kragnom i, kako se čini, ogrlicom sa "barbi" logoom koja je blistala na njegovim grudima.

Rajan Gosling je prigrlio svoju muževnost i obojio je roze bojom!

Jeste li znali da ova boja ima bogatu istoriju u muškoj modi? U 18. veku, ružičasta i plava se nisu smatrale bojama specifičnim za pol. U stvari, linija koja definiše ružičastu nije bila povučena između muškaraca i žena, već između mladih i starih. Ružičasta boja bila je povezana sa mladošću, strogošću, zdravljem i nevinošću.

Ružičasta se takođe smatrala veoma muževnom, i često se na nju gledalo kao na "ratnu" boju jer je bila svetlija verzija crvene boje. Na početku 1900-tih, kada su Brooks Brothers dizajnirali prvu ružičastu košulju, ona je postala veliki hit, posebno na prestižnim koledžima. Iako to ne znači da morate da nosite roze, to pokazuje da trendovi dolaze i odlaze i da se ružičasta vraća. Ne dozvolite da vas boja opisuje! Budite definicija samopouzdanja u svakoj boji koju nosite!

Ali osim što izgleda hrabro, ružičasta je odlična boja i zahvalna za kombinovanje. Možete da parirate svojoj partnerki koja nosi roze haljinu tako što ćete obući roze košulju, karirani roze sako ili sve upotpunili dobrom kravatom u ruzičastim tonovima.

Sve u svemu, muškarci treba da nose šta god žele i što ih privlači, uključujući i roze boju. Vreme je da sa dolaskom "Barbi" filma prihvatimo roze i  integrišemo je u muške ormare.

Dakle, za sve ljubitelje ružičaste boje, ovo smatrajte svojim poslednjim upozorenjem: roze trend dolazi, a vi, kao i vaši ormari morate da budete spremni.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Tamara Roglić i Telegrafova "Barbi" o izboru za Mis sporta Hrvatske: "Traje već 32 godine..."

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota