• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Iskopirajte stajling Sofije Vergare na letovanju: Evo zašto morate u kofer spakovati jednu maksi suknju

Vreme čitanja: oko 2 min.

Iako su maksi haljine lepe i izdužuju figuru, ponekad mogu biti pomalo bezoblične. Uz maksi suknje, garantovano ćete biti istaći svoju figuru, a naročito struk

  • 0
Sofija Vergara Sofia Vergara Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Nakon što je fotografijama u neon zelenom kupaćem kostimu oduševila milione pratilaca na "Instagramu", Sofija Vergara nastavlja da nam dokazuje koliko nam je ovog leta neophodan jednodelni kupaći upečatljive boje.

Tokom svog boravka u Italiji, gde se i sada nalazi, u krugu prijatelja proslavila je 51. rođendan, a nakon svake čestitke od fanova usledili su komentari koji su hvalili njen izgled i svi se slažu u jednom - Sofija izgleda kao da joj je 25.

Glumica svakoga dana deli fotografije sa odmora i prava je osoba u čijem garderoberu možete pronaći inspiraciju ukoliko ne znate šta da ponesete na letovanje. Dvodelni kompletići, maksi haljine, uske midi haljine i lepršavi krojevi su za Sofiju očigledno "must have".

Zvezda ovog stajlinga koji je ponela dok je ručala u restoranu na obali i vozila se brodićem je šarena maksi suknja. Ona je kupaći pretvorila u idealni gornji deo, za koji biste rekli da je bodi ili top, a istovremeno se na viši nivo podigao kompletan stajling.

Iako su maksi haljine lepe i izdužuju figuru, ponekad mogu biti pomalo bezoblične. Uz maksi suknje, garantovano ćete biti istaći svoju figuru, a naročito struk, bez obzira na to koji gornji deo uparite sa njima. Možete da ih nosite uz japanke ili patike za dan, ili da nabacite elegantnije potpetice za noćni izlazak. Maksi suknja poput ove koju nosi Sofija podednako dobro funkcioniše i danju i noću jer materijal izgleda otmeno, a istovremeno je tako udoban. Print je lak za kombinovanje - uz ovo bi mogao dobro da se slaže i beli, crni ili plavi kupaći.

Ukoliko ste jedna od onih dama koja ne voli samo da se kupa i sunča, već vreme provodi i u restoranu ili plažnom baru, morate bar jedan ovakav model spakovati u kofer. Takođe, sjajna su opcija i za odlaske na izlete - izgledaćete elegantno, fotografije će biti odlične, a vi ste u svakom trenutku spremne za kupanje na nekoj od prelepih plaža koje obilazite.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Sofija Vegara otkrila zbog kojih vežbi ima tako savršeno telo u 50. godini

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota