• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Želite da izgledate više i mršavije? Primenite ovih modnih 5 trikova već danas

Vreme čitanja: oko 1 min.

Korisni saveti koje ćete rado usvojiti

  • 0
moda, orman, žena, odeća Foto: Shutterstock/GaudiLab

Mnoge žene imaju problem da pronađu garderobu koja im odgovara u svakom smislu. Vode računa o boji, kroju, modelu, pa ipak često kažu da i pored krcatih ormara nemaju šta da obuku.

Ako spadate u kategoriju dama koje su često nezadovoljne svojom garderobom, a uz to ste i niski, saznajte kako da "dobijete na visini" i deluje vitkije.

1. Uvučena košulja

Bilo da nosite košulju ili majicu, najbolje je da je uvučete u pantalone. To će vašem telu dati lepšu siluetu i samim tim učiniti da vaše noge izgledaju duže. Takođe, time sužavate struk i činite ga manjim, piše "maridfashion.com".

2. Duboke farmerke

Farmerke sa visokim strukom izdužuju noge, jer imaju veliki prostor iznad kukova. Taj prostor daje dužinu nogama i to je ono što vas čini vitkim. U tome može dodatno da vam pomogne i kaiš. Najbolje je bude neki tanji, postavljen tačno iznad prirodnog struka.

3. Cipele sa špicom

Ako smatrate sebe niskom osobom, onda obujte cipele sa špicom - jer će same od sebe da vas učine višim. Ukoliko ne volite štikle, možete nositi i ravne cipele sa špicastim vrhom - efekat će biti sličan.

foto Pixabay foto Pixabay

4. Duga ogrlica

Ona je savršen dodatak za odeću, posebno ako nosite rolku. Zašto su dobre? Zato što stvaraju vertikalnu liniju koja vas čini vitkijom.

5. Jednobojna odeća

Počnite da uklapate gornje i donje delove odeće u istim bojama, ili makar u sličnim nijansama. Nošenje takve odeće učiniće da izgledate više, jer stvara vizuelnu vertikalnu liniju na telu.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Astrolozi kažu da ovi znakovi i nemaju baš stila za oblačenje

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota